Ahojte, tak poraďte čo máte radi vy, nejaké zdravé chutné jedlá lebo stále jem iba ovsene vločky, biely yogurt s ovocím a krupicovu kašu. :/ Kreativita mi chýba
Ja by som si na tvojom mieste robila na raňajky ovocné šaláty (vždy iný mix ovocia) a na večere zeleninové šaláty. Môj obľúbený zeleninový šalát je z paradajok, balkánskeho syra, petržlenovej vňati a môžeš pridať vlašské orechy (ak ti chutia) a aj šalátovú uhorku. ...a dobre osoliť.
banánové lievance, ovocie (môj favorit: jahody,maliny, melón), orechy, banánové smoothies, odšťavené ovocie/zelenina, banánové čipsy, cuketové čipsy, domáca bageta s kopou zeleniny. ja by som aj polievky jedla na raňajky, paradakovú, hráškovú s krutónmi, cesnakovú, toasty so syrom alebo len tak namáčt do nejakého zaujímavého dipu...
dnes som si spravila naj naj najlepšiu vec na večeru
do mixéra: 20g vločiek, 20g proteinu, 2 vajcia, 1 bielko, trochu prášku do pečiva, trochu perníkového korenia, veľa škorice, umelé sladidlo/med (ja som dala karamelovú sukralózu), - robila som to na panvici na masle, vyšli mi 2 placky a na to som postrúhala jablko a s tým perníkovým korením a škoricou to chutí tip top
Zdrave? Tak moje su 2*zemla, nakrajana cibulka + olivovy olej+ posypat bazalkou a este na zemlach je maslo a salama z Lidlu( tak co je v tych chladiarenskych boxoch taka v plaste uz nakrajana. Niekedy aj mozarela tiez z lidlu a nakoniec voda do 0,5L pohara, odporucam z umyvadla(ale iba Košice v inych mestach za kvalitu nerucim).
mne teraz zacal chutit mrkvovy salat len poliaty troskou olivoveho oleja, pokvapkany citronom a trocha vlaskych orechov zjem toho vecer veeela a je to zdrave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale to asi nie je podľa tvojich predstáv
do mixéra: 20g vločiek, 20g proteinu, 2 vajcia, 1 bielko, trochu prášku do pečiva, trochu perníkového korenia, veľa škorice, umelé sladidlo/med (ja som dala karamelovú sukralózu), - robila som to na panvici na masle, vyšli mi 2 placky a na to som postrúhala jablko a s tým perníkovým korením a škoricou to chutí tip top
ešte kedysi som jedávala na raňajky ten otrubový chleba (čo nechutí vôbec ako chleba, ak vieš čo myslím s cottage cheese a zeleninou