Nemám slov - nikdy nepochopím ako môže niečo také urobiť chlap žene. Pokiaľ chlap ubližuje slabšiemu čiže žene tak je to jednoducho úbohý debil ktorý si absolútne nezaslúži žiť. Dokonca ani stredoveké týranie by mu bolo malým trestom!!!
je to otrasne ale ja zas nepochopim tie zenske co sa nerozvedu, este chapem ked zostanu v manzelstve kvolim detom ale ako mozu lubi chlapa co im rozbije hubu...dalsi z prikladov ze zeny to maju v hlavach pomylene ked ide o chlapov
Editkaa: na tuto temu sa povedalo vela, uz nie je co. Pokial chces pomoc, pochybujem ze ti tu niekto nepomoze... A inak suhlas s Holyknightom, mne sa to nechcelo pisat...
Hm......no smutné,ale nič s tým bohužial neurobíme........ak by sa mne v budúcnosti niečo takéto stalo ja by som ušla preč, možno.....ale ved vždy je možnosť, nejaké miesto kde sa dá odísť, len sa netreba báť..... Týranie mužov ? ale ved je pochopitelné že muž ma väčšiu silu ako žena, si neviem predstaviť žeby ženská rozbila nejakemu chlapovi hubu......
Gracee: nejde o tyranie fyzicke, ale psychicke. Si predstav ze si chlap, co chodi do roboty, zaraba a zena ta doma len dodrbava ze si chudak, malo zarabas a pod.
Gracee: to je sice pekne, len aku sancu ma chlap proti zene ohladom opatrovania decka na sude? A ked sa rozvedie, zenska dostane polovicu majetku, myslis ze ma chlap alebo zenska na vyplatenie svojho partnera milion korun aby mu ostal byt? Svet neni gombicka a jednoduchy....
zda sa mi ze domace nasilie maju bohuzial slovania v krvi
robia to zakomplexovani muzi co zazili podobne tyranie v detstve a ked sa k tomu este prida alkohol a zla financna situacia tak trpi cela rodina
tie tyrane zeny zostavaju pri svojjich muzoch to robia hlavne koli detom aj preto ze su na manzela po dlhorocnom zvazku naviazane a zaroven sa obavaju ze uz si viac ineho partnera nenajdu...
nevidim preto riesenie, najlepsie by bolo vychovavat dnesnu generaciu, aby sa takto k svojej rodine nespravala..
22. Gracee - presne tak ako hovorí Kasko - o pár rokov budeš mať úplne iné zmýšľanie ako teraz - veď každá žena chce mať dieťa a rodinu a nehovor mi že to tak nie je?
23. N áno máš pravdu...sak ja viem že ešte všecko berem s tej destskej stránky... ...zatial som v tom že sa nikdy nevydám a že budem vždy niekde po horách, po svete lietať,cestovať, a budem si robiť čo sa mi zachce, a ani deti by som velmi nechcela, ked tak jedno...asi došť nereálna predstava.... ....chachacha
19: ...ale inak nedávno som čítala peknú hlášku: Je jednoduché sa zobrať v jeden deň, ale ťažšie si vybudovať správne fungujúcu rodinu...svätá pravda, tu je výsledok narastajúci v počte rozvodov, neuvážené svadby, nechápavosť atď. tu sa ukazuje, že vojna je veľmi veľké zlo, ale spevňuje hodnoty, a mladí, keď sa hnali do zväzkov, nemali kedy špekulovať tak, ako je to dnes (alkohol, veľa voľného času, neschopnosť, pasivita, nezrelosť...)
kasko: veď kľud, samozrejme, že aj opačne je to, ale asi sa ti tu nechcelo chápať, že je to závažný problém so stúpajúcim počtom týraných prípadov, rpeto sa to toľko ospevuje...nebuď preto urazený
Je to smutne, nechapem, ako mozu byt niektori muzi takí ubohi a tymto sposobom si riesit svoje komplexy.
A to, ze niektore zeny zostavaju v takom manzelstve len kvoli detom, je dobra blbost. Moj otec bol alkoholik, takze hadky boli na dennom poriadku, nepresiel pomaly ani den, aby som nerevala. Urcite by bolo tym detom lepsie s jednym rodicom, ako v nefungujucej rodine.
A raz chcem mat svoje deti samozrejme aj ja, ale uz teraz viem, ze sa nikdy nevydam. Viem, ze sa mi to lahko hovori, ale jednoducho nepochopim zeny, co sa nechaju tyrat, raz by na mna polozil nejaky chalan ruku, hned by som ho nechala, mohol by mi potom zniest aj modre z neba...
Ahoj vsetkym.Asi ma budete povazovat za hlupanu....Zijem v nemecku u nemeckeho priatela.Je to alkoholik,co som na zaciatku vztahu nevedela.Ale horsie je,ze ma neustale ci psychicky,tak fyzicky tyra.Ked sa to stalo prvy krat asi po 3-4 mesiacoch nasho vztahu,odpustila som mu a myslela si,ze to bol ten alkohol.Slubil,ze to uz nikdy neurobi....Sme spolu uz 3 roky a za ten cas sa to zopakovalo znova a znova.Utekala som z bytu,no vzdy som sa k nemu vratila.Aby som nezabudla...po niekolkych mesiacoch som zacala sama siahat po alkohole a to skoro kazdy den,asi som si myslela,ze tym nieco vyriesim.Stale som si nahovarala,ze sa to zmeni a budeme spolu stastny.Vcera sa to znova stalo.Prisiel v noci o jednej hodine,prave z erotickeho klubu a zacal ma mlatit,vyhrazal sa zabitim....Dnes balim a odchadzam od neho.Navzdy!Zeny a baby,nerobte kompromisy,prec od takych hajzlov!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tirane zeny to nezoberu preto do svojich ruk, lebo sa boja kde by byvali ak je ich dom? Ak maju deti tak uz len koli nim byt pri tiranovi.
v kazdom pripade by mali bojovat ale takich centier je velmi malo pre take zeny.
robia to zakomplexovani muzi co zazili podobne tyranie v detstve a ked sa k tomu este prida alkohol a zla financna situacia tak trpi cela rodina
tie tyrane zeny zostavaju pri svojjich muzoch to robia hlavne koli detom aj preto ze su na manzela po dlhorocnom zvazku naviazane a zaroven sa obavaju ze uz si viac ineho partnera nenajdu...
nevidim preto riesenie, najlepsie by bolo vychovavat dnesnu generaciu, aby sa takto k svojej rodine nespravala..
kasko: veď kľud, samozrejme, že aj opačne je to, ale asi sa ti tu nechcelo chápať, že je to závažný problém so stúpajúcim počtom týraných prípadov, rpeto sa to toľko ospevuje...nebuď preto urazený
A to, ze niektore zeny zostavaju v takom manzelstve len kvoli detom, je dobra blbost. Moj otec bol alkoholik, takze hadky boli na dennom poriadku, nepresiel pomaly ani den, aby som nerevala. Urcite by bolo tym detom lepsie s jednym rodicom, ako v nefungujucej rodine.
A raz chcem mat svoje deti samozrejme aj ja, ale uz teraz viem, ze sa nikdy nevydam. Viem, ze sa mi to lahko hovori, ale jednoducho nepochopim zeny, co sa nechaju tyrat, raz by na mna polozil nejaky chalan ruku, hned by som ho nechala, mohol by mi potom zniest aj modre z neba...
Ale mas pravdu, laska zial zaslepuje