Organizacii na ochranu zvierat je omnoho viac ako na ochranu ludi. Inak paradox ze vela tychto organizacii na ochranu zvierat je zidovskych, pritom zidia su priekopnici v muceni zvierat - Pred Hitlerom zviera zaziva podrezali, zavesili a nechali byt srdce
no ono ani na nasich bitunkoch sa to nerobi nejak jemne,na nacizme je sice pekne ze akoze obranoval prava zvierat ale na ludske prava zvysoka sral a ked by som chcel ist do detailov tak v nemeckej armade boli miliony koni a statisice ich zhebli na podvyzivu,vycerpanie,choroby atd
ja som už videla také videá že toto je oproti tomu ešte slabá káva, pozri sa č robia so zvieratami v Ázii ale neodporúčam...choré hlavy... je rozdiel zviera rýchlo zabiť a rozdiel umučiť k smrti...ale škoda reči nič s tým nespravíme
toto bolo určené, aby sme sa všetci stali vegetariánmi? alebo nechápem... jem mäso a nerobím tým nič zlé... Rastliny sú tiež živé a cítia, keď po nich napr šliapete, ale to vegáčov netrápi... Hlavne že sú humánni a môžu nám kázať. Ale ano, tento spôsob je nehumánni, nechutní a vôbec nechápem, prečo to musia robiť takto... Choré hlavy... no
ono napr u zidov sa ma rezat tak ze noz je maximalne ostry aby co najjemnejsie rezol zviera aby to tym padom co najmenej citila resp. aby ju to co najmenej bolelo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
P.S. akémukoľvek tvorovi odsekneš hlavu (aj človeku), tá hlava je ešte niekoľko sekúnd pri vedomí........to je humánne?