pred tyzdnom sa nasej mice narodili macicky...narodili sa jej 4 no ostala jej len jedna. bola plna zivota ale teraz nevyzera najlepsie.nechce sat mlieko a aj tak divne dycha ..cely den iba lezi jej mama (macka) si k nej lahne zacne priast ale ona len ta
@lauralaura Nechcem sa ti hrať na múdreho, no mala si ich nejakým spôsobom odniesť ku veterinárovi hneď potom, čo zdochli 2 mačatá ... (kľudne aj spolu aj mačkou)
Možno by ich vedel aspoň pozrieť a možno by prišiel na príčinu, prečo umierajú.
Nechcem byť skeptik a dúfam, že sa tak nestane, ale takýmto štýlom je dosť možné, že nebude ani jedno ...
Kup v chovatelskych susene mlieko pre macky.. miesa sa to s vlaznou vodou a krmi sa kazde 3 hodiny podla veku maciatka.. ak je tyzdnove tak aj kazde 2...
@11 jj, je docela možné, že majú nejakú (nakazlivú "mačaciu chorobu, a docela pravdepodobne od mač. - bola zaočkovaná, vakcciny ?
takže by som ju každopádne vzala veterinárovi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja by som ju tiež vzala veterinárovi,ale neviem či ju to nejako spasí...
len škoda že došla aj o tie zvyšné 3
Možno by ich vedel aspoň pozrieť a možno by prišiel na príčinu, prečo umierajú.
Nechcem byť skeptik a dúfam, že sa tak nestane, ale takýmto štýlom je dosť možné, že nebude ani jedno ...
takže by som ju každopádne vzala veterinárovi..