Ako sa mám dostať aspoň na 3 . pozíciu v našej triede . Máme v triede "kráľovné" za ktorými každý behá , nie sú ani pekné , ani múdre jedinné čo majú je výstrih po kolená . Moja kamarátka sa ma vždy pýta , že ako sa dostať ku ním , a tak prosím vás poraď
@patkaz Jéj, opäť je tu móda pýtať sa za akože kamarátky...
Ale keď si človek tak spätne uvedomí, že aké "intrigy" sa diali na ZŠ, tak je už aj rád, že je na SŠ a má za spolužiakov rozumné, skoro dospelé jedince
@ladylolita By si bola prekvapená, ale v triede je nás 20 a z toho 12 báb a úplná pohoda, samozrejme, sú tam aj také šedé mišky, ktoré sa tak nezapájajú, ale ani neprotestujú, dalo by sa povedať, že ticho súhlasia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale keď si človek tak spätne uvedomí, že aké "intrigy" sa diali na ZŠ, tak je už aj rád, že je na SŠ a má za spolužiakov rozumné, skoro dospelé jedince
Akonahle som ja prisla na to, ako byt v skupine sikanujucich a nie sikanovanych, je mi po socialnej stranke v skole vyborne.
@ladylolita By si bola prekvapená, ale v triede je nás 20 a z toho 12 báb a úplná pohoda, samozrejme, sú tam aj také šedé mišky, ktoré sa tak nezapájajú, ale ani neprotestujú, dalo by sa povedať, že ticho súhlasia...
inak, súhlasím s väčšinou komentov...
my sme mali na ZŠ tiež takú "kráľovnu" a teraz je z nej gogo tanečnica