Často sa vrtam v ezoterike, a čoraz viac čitam o ,,znameniach života" .. Neviem ani presne ako by som ich definovala, proste su to znamenia ktore ked si vsimas tak ti daju casom nejaky zmysel. Napriklad všimla som si asi tri krat že som rozbila daco, a v
Možno sa mi niečo také aj deje ale nikdy som si to nejak veľmi nevšímal. Respektíve nie je nič také čo by sa dialo pravidelne v tom istom alebo podobnom kontexte.
Mne sa napríklad stáva to, že ak napríklad myslím na niečo náhodne tak sa to neskôr stane alebo náhodne stretnem človeka z minulosti na ktorého som predtým myslel. Väčšinou v ten istý deň. Ale ak na niečo myslím cielene tak to nefunguje.
asi cele gro je v tom ze clovek si pomysli ze niečo nejake take znamenie sposobuje, a akoby prirodzene sa na to začne zameriavať svojimi myslienkami...ked sa nahodne niečo take udeje, automaticky si s toho utvori zmysel pre neho že to pochadza prave zo znamenia...ktore je inak čisto nahodne....mas to podla mna ako napr. ked si ideš kupit auto jednej značky ktoru mas vyhliadnutu - do vtedy si si ho nevšímala medzi ostatnými na ulici ked si ho nechcela alebo sa ti nepačilo...ked si o nom nepremýšlala ako v suvislosti s nejakou spojitostou ..ale od vtedy ho zaregistruješ, vidiš akoby častejšie a mas pocit ze tých aut je x okolo teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mne sa napríklad stáva to, že ak napríklad myslím na niečo náhodne tak sa to neskôr stane alebo náhodne stretnem človeka z minulosti na ktorého som predtým myslel. Väčšinou v ten istý deň. Ale ak na niečo myslím cielene tak to nefunguje.