ahojte....chystáme sa s kamoškou na predĺžený víkend do Prahy, takže, toť otázka: Nevie niekto poradiť nejaké ubytko v priateľnej cene, prípadne ak ste niekde boli a (ne)páčilo sa vám a tak
My si vždy nájdeme cez booking.com nejaký hotel, však daj zobraziť všetky v Prahe a zoradiť podľa ceny.. a vždy nájdeme pekný 4* aj s raňajkami, telkou, netom, mega kúpeľňou a podobne za ceny lepšie ako intráky. V Prahe sú lacné hotely.
@synekdocha ja som tam riešil iba Česko a Slovensko, ale kamarát napríklad aj Paríž Tam si pekne zadáš kde chceš ten hotel, čo všetko musí mať a podobne... koľko vás bude a kedy.. a ti to vyhľadá a tam si to dáš zoradiť podľa čoho chceš, ja si dávam podľa ceny za dvojlôžkovú izbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale čo ti jebe, mám chuť ísť do Prahy.
vlastne mám chuť ísť hockam! asi pôjdem niekam výletúvať!
My si vždy nájdeme cez booking.com nejaký hotel, však daj zobraziť všetky v Prahe a zoradiť podľa ceny.. a vždy nájdeme pekný 4* aj s raňajkami, telkou, netom, mega kúpeľňou a podobne za ceny lepšie ako intráky. V Prahe sú lacné hotely.
@greyness hej, aj ja som si povedala, že už nebudem mrhať životom a idem cestovať
@cherrylka08 "nejaký hotel" je super popis
@tomias však preto sa pýtam na nocľah