Ahojte, hlavne tí, ktorí žijú/študujú v BA - vedeli by ste mi, prosím, niekto poradiť, kde by som zohnala ubytko pre dve hlavy v BA na jednu noc? Najlepšie by bolo na intrákoch, keďže finančná situácia nepustí. Viem, že väčšinou bude teraz na intrákoch pl
@piter09 no minuly rok som byval, zalezi od poctu noci ja som mal 3€ za noc ked som si platil na mesiac, ale tusim jedna noc vychadzala neviem ci 4,5 alebo 5,4€ tiež zaležalo od izby či prerobená alebo stará tá stará stála tuším 4€ na noc a na viac než 21 dní 2,5€ na noc
dá sa to nájsť na nete
ak chceš bývať v peknom tak choď na A alebo B a ak chceš party hard a nevyspať sa tak choď na tie nižšie
@horsiq nie, ja nie som ten typ party hardera ja chcem radsej klud a len sem tam nejaka ta party
lebo teraz rozmyslam, ci zostanem na tomto, kde som teraz..neviem, ci vies, v starom meste, pri racianskom myte - Bernolak...tu to bude stat 3,50€ na noc a mam aj vlastnu kupelnu a wc, alebo ist tam
zatial mi to vychadza tak, ze sa mi oplati viacej zostat tu
Tu sme boli na jednom poschodí asi 10ti raz sa mi nestalo že by som išiel do obsadenej sprchy alebo že by bolo na wc niečo zle. Akurát raz som našiel ráno maníka spať poskladaného v sprche
Ale izby boli pekné prerobené s vlastnou chladničkou sprchy tiež prerobené boli stále čisté ja som bol spoko. Jediná nevýhoda asi že som mal izbu otočenú na západ a ešte úplne hore tak jak som na večer došiel domov čistá sauna potom som si okno oblepil alobalom a bolo to fajn
@sadistrom byvala som svojho casu na DII, ale parkrat som spala aj v tej hotelovej casti. ano, nie su to intraky za 4e na hlavu ale ja si prave myslim ze je to akurat ten prijemny stred medzi povedzme Atriakmi na jednej strane a vo vseobecnosti predrazenymi bratislavskymi hotelmi na druhej.
a vlastne este aj hostely ma napadaju - napr. Patio, tam mi kamoska robila. ale to cenovo vobec neviem ako sa pohybuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
lebo od konca jula cca su intraky v mlynskej poloprazdne
@horsiq Heh, z piatka 7.6 na sobotu 8.6 (ja viem, skoro som to začala vybavovať)
dá sa to nájsť na nete
ak chceš bývať v peknom tak choď na A alebo B a ak chceš party hard a nevyspať sa tak choď na tie nižšie
wilsonic je zrušený predsa....
lebo teraz rozmyslam, ci zostanem na tomto, kde som teraz..neviem, ci vies, v starom meste, pri racianskom myte - Bernolak...tu to bude stat 3,50€ na noc a mam aj vlastnu kupelnu a wc, alebo ist tam
zatial mi to vychadza tak, ze sa mi oplati viacej zostat tu
tak rozhodne A alebo B
Tu sme boli na jednom poschodí asi 10ti raz sa mi nestalo že by som išiel do obsadenej sprchy alebo že by bolo na wc niečo zle. Akurát raz som našiel ráno maníka spať poskladaného v sprche
Ale izby boli pekné prerobené s vlastnou chladničkou sprchy tiež prerobené boli stále čisté ja som bol spoko. Jediná nevýhoda asi že som mal izbu otočenú na západ a ešte úplne hore tak jak som na večer došiel domov čistá sauna potom som si okno oblepil alobalom a bolo to fajn
a vlastne este aj hostely ma napadaju - napr. Patio, tam mi kamoska robila. ale to cenovo vobec neviem ako sa pohybuje...