ubytovňa/hotel Volha v Chodove... máš tam aj metro kúsok...a pekné ubytko, fakt dobré... je to spravené z intráku...resp. aj funguje ako intrak ale aj ako "hotel"
@1 aj my sme boli na víkend na Volhe, fakt super, všetko čisté, internet je dole na "recepcii", recepčné boli ochotné pomôcť so všetkým..a metro je fakt blízko
My sme boli v hoteli praga 1885 ..úplne krásne, odporúčam, ako každý iný perfiš hotel! a raňajky na každý deň vo forme švédskych stolov ma očarili, z toho mám najväčšiu spomienku
nachádza sa pri námestí Anděl (resp. zastávka Bertramka), akurát my sme tam boli cez zľavy, čiže nás to vyšlo o trochu lacnejšie ako normál..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Je to kúsok od Výstavišta-Průmyslový Palác
UBYTKO: BYT/IZBA dlhodobejšie (cca 3 mesiace), za dobrú cenu, s vybavením (zariadenie, kúpeľka, sporák, práčka, chladnička, wifi)
viete niekto o niečom? dajte mi vedieť do správ.
Od 7. 7. 2013
nachádza sa pri námestí Anděl (resp. zastávka Bertramka), akurát my sme tam boli cez zľavy, čiže nás to vyšlo o trochu lacnejšie ako normál..