Ahojte neviete o nejakom byte v BA-Staré mesto niekde na obchodnej ulici alebo blizučko nej na prenájom? Respektíve niekde medzi STU FEI a STU FCHPT .Hladám si s priatelom nejakú izbu od septembra kedže tam začíname študovať.
Hm to bolo totiž tak že necitila som sa byť pripravená na prijímačky na Zubné lekárstvo a preto som si podala prihlášku na UKF a UK-chémia,biologia aby som si rok naštudovala všetko a potom bezproblemov spravila prijímačky na LF. Lenže UK sa mi tak nelubila ked som tam bola kuknúť že tam by som nechcela chodiť na prírodovedeckú a tak ma napadlo čo tak STU FCHPT- CHEMAT sa mi zdá ako dobrý štud. program a rozmýšlam nad tým že tam by som si pekne vyštudovala a až potom by som šla na LF.
@student28 mysliš skončiť FCHPT a až po 5 rokoch isť na LF?pochybujem že by si potom ešte do toho šla no, po roku hej ale potom už pochybujem potom sa už treba osamostatniť, zarabať atď a nie to ešte medicinu študovať ďalšich 6 rokov, pri ktorej možno nebudeš stihať ani brigadu ja len rpeto som sa spytal že na FCHPT sa veľa ľudi nehrnie a keď som videl počty prijatych a tych čo skončili tak...
Tak ako hovorí @becrux - Naozaj vyzerajú tvoje plány dosť komplikovane a navyše si myslím že nájom v danej lokalite musí byť veľmi vysoký. Skús ešte nad tým porozmýšľať aby si neskôr neľutovala . Ale neber to zle,nechcem ťa odradiť, práveže by som sa tešil ak by si to zvládla!
Ja nie lebo zubárka som chcela byť od mala a štúdium je pre mňa velmi doležite a naplňa ma radosťou,máš pravdu toto platí pre 90% ludí ale ja sa nebojím že by som sa v živote stratila tak dufam že to budem takto vidieť aj porokoch
Haha "niekde medzi" STU FEI a FChPT ved to je od seba hodne hodne hodne daleko ale zase frajerovi by isiel hore z 1.maja bus do mlynskej...no co som ja naposledy videla inzeraty tak na heydukovej (pod obchodnou) bol krasny byt na prenajom, resp. bol to taky vacsi bytovy komplex.
@ssnehulienka by si sa cudovala...do 300e najdes krasnu izbu pre par priamo v meste, priam luxusnu...vela podnikatelov ma spominane komplexy, napr. si prerobia cele podkrovie a potom ho prenajimaju po izbach...a 150e na 1osobu za to ze si uplne uplne v centre je parada...bezne su taketo ceny aj na sidliskach...
@willbebetter Nuš ano máme rozdielne fakulty od seba na 50 min. vzdialene a preto hladáme riešenie medzi aby sme boli tak 20-30 min od svojej školy a bývali v peknom,čistučkom a hlavne v kludne nie na internáte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov