Ahojte potreboval by som pomôcť ako sa môžem naučiť PHP. HTML už ovládam. Najradšej by som sa to učil cez net. Lebo keď niečo čítam s knihy tak sa nesústredím. Hľadal som aj na nete ale nič poriadne som nenašiel mohli by ste mi poradiť ?
HTML už ovládaš? To je dobre, lebo to ti bude veľmi nápomocné v tom, že ak si mal nejaký aspoň malinký problém tak s php by som nestrácal čas. S php sa ti môže tak zamotať hlava, že ti ju už nevymotá ani Einstein.
Nehnevaj sa za tie slová ale mám s tým skúsenosti a programátor fakt nemôže by hocikto. Dám ti len takúto radu. Neuč sa to cez net, ale z odbornej literatúry a podľa pokynov. A pri nepochopení sa na to vy*eb a ušetríš svoj čas na veci, ktoré sú v živote dôležité.
V PHP robím aktívnejšie možno tak 5-7 mesiacov, popritom aj iné jazyky. Knihy čo som mal možnosť vidieť tak by som odporučil asi jedinú a tu aj mám doma 1001 tipu triku.. Jakub Vrána. Keďže nepíšeš, že máš skúsenosti z iných jazykov tak začal by som úplným základom prípadne môžeš využiť aj iný jazyk aby si zistil čo ako funguje..podmienky, cykly, struktury, nejaké algoritmy a kódiť kódiť kódiť lebo ináč sa to nedá naučiť, postupne to pôjde samo ak sa tomu budeš venovať.
Aktuálne pozerám návrhové vzory, architektúra aplikácií, OOP,... a jeden projekt v nette fw dorábam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
definuj "poriadne".
a skús začať na oficiálnych stránkach
» www.php.net
a hľadaj anglicky
Nehnevaj sa za tie slová ale mám s tým skúsenosti a programátor fakt nemôže by hocikto. Dám ti len takúto radu. Neuč sa to cez net, ale z odbornej literatúry a podľa pokynov. A pri nepochopení sa na to vy*eb a ušetríš svoj čas na veci, ktoré sú v živote dôležité.
Aktuálne pozerám návrhové vzory, architektúra aplikácií, OOP,... a jeden projekt v nette fw dorábam