ja si osobne myslím že asi nie..ale ved každy ma svoj nazor..ževraj sa to da naučiť silou myšlienok teda pohybovat veci touto silou..proces učenia je vsak ovplycnovani postojom mysle-najmä pochybnostami..kto neveri ten to nedokaze..(ja ani moc nie)..je na
ja si osobne myslím že asi nie..ale ved každy ma svoj nazor..ževraj sa to da naučiť silou myšlienok teda pohybovat veci touto silou..proces učenia je vsak ovplycnovani postojom mysle-najmä pochybnostami..kto neveri ten to nedokaze..(ja ani moc nie)..je na to navod a pod...raz to mozno ja tiez skusim otestovat si svoje parakineticke schopnosti. ...
ja sa o to ani nepokusam aj ked samozrejme ze to mozne je, mylsienka je sila a sila hybe vecami...ale proste chce to celeho cloveka a ja nie som ochotna preto tolko podstupit, nech s atomu venuju tibetski lamovia
ked som sa velmo nudila na hodine skúšala som pohnúť papierikom a pod. ale ak nezaučinkovali prírodné sily, papierik sa ani nepohol čiže telekinetické sily vo mne asi nedriemu
Obvikle sa to uci ze vraj 20-30 rokov . Co je podla mna nezmysel. Pretoze neexistuje clovek, ktory by sa to ucil 20 rokov bez najmensich priznakov ze to funguje. Neviem ale mozno nejaky mnisi by to vedeli ...ved nemaju co ine na robote len sa modlit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov