caute ... chcela by som vidiet vas nazor.... mylsite si ze sa da naucit spievat naozaj by ma to zaujimalo ... viem ze existuju nejake hodiny spevu alebo tak. neviem ci tam mozem ist aj ked neviem spievat?? (niktomi to nepotvrdil, ale myslim si ze asi nie
na hodinách spevu ti akurát tak zlepšia techniku spievania, naučia ťa pracovať lepšie s tym hlasom, naučia ťa rozospievať atď...ale podľa mňa sa nedá naučiť spievať, proste buď to vieš alebo nie
Som toho názoru, že sa nemôžeš NAUČIŤ spievať... Musíš mať prirodzene pekný hlas, musíš mať zmysel pre rytmus, melódiu, musíš vedieť intonovať, musíš mať talent - to sa nedá naučiť...
Na hodinách spevu môžeš zlepšiť techniku spievania ale keď nemáš talent, je ti to na nič...
ja verim, ze aj clovek bez sluchu a bez pekneho hlasu dokaze tvrdou a dobre usmernovanou pracou dosiahnut to, ze bude spievat aspon uspokojivo - ze napr. v nejakej kapele by mohol spievat doprovodne spevy, hoci by neboli nejake podmanive, len take na vyplnenenie priestoru...pripadne aj spieval ako solista, ale tam by to bolo o to viac pocut, ze sa to cloveku nechce pocuvat kvoli spevu.
hudobny sluch maju vsetci, len niektori ludia ho maju prirodzene rozvinutejsi, ini vobec - ale cvicenim sa da zlepsit. no a s hlasom sa tiez da pracovat. ale ak je prirodzene nadanie take male, ze by to vyzadovalo mimoriadne velke usilie a vysledok by bol priemerny, tak neviem, ci ma vyznam vkladat energiu do niecoho takeho, radsej sa zamerat na nieco ine - na co su predpoklady lepsie.
ale myslim, ze aj v zuskach sa robia talentovky hned aj na prvy stupen...hoci zrejme nie dake prisne no...ale neviem, ak ta ohodnotia ako beznadejny pripad, ci ta zoberu. ale opytat sa mozes a ak tuzis spievat, tak sa rozhodne chod opytat
Moja kamarátka chodí na spev už niekoľko okov a vie úplne úžasne spievať, vidno, že sa učila Ale samozrejme ona má aj talent, ten musí byť. Mne by napríklad nič nepomohlo, aby som vedela spievať
ako vieš , že nemáš vlohy ? už aj to , že máš sluch je velka vec ..tí čo su v superstar hviezdnej rote urcite nemaju ani len sluch ..si myslia ze skvelo spievaju ....no poznam jedneho antitalentovaneho chlapca co sa ucil spievat lebo velmi chcel a zlepsil sa veelmi sa zlepsil uz skoro ani nebol falosny no ale nie je to to pravé stále ..síce farbu a feeling ta nikde nenaucia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Na hodinách spevu môžeš zlepšiť techniku spievania ale keď nemáš talent, je ti to na nič...
hudobny sluch maju vsetci, len niektori ludia ho maju prirodzene rozvinutejsi, ini vobec - ale cvicenim sa da zlepsit. no a s hlasom sa tiez da pracovat. ale ak je prirodzene nadanie take male, ze by to vyzadovalo mimoriadne velke usilie a vysledok by bol priemerny, tak neviem, ci ma vyznam vkladat energiu do niecoho takeho, radsej sa zamerat na nieco ine - na co su predpoklady lepsie.
ale myslim, ze aj v zuskach sa robia talentovky hned aj na prvy stupen...hoci zrejme nie dake prisne no...ale neviem, ak ta ohodnotia ako beznadejny pripad, ci ta zoberu. ale opytat sa mozes a ak tuzis spievat, tak sa rozhodne chod opytat