Ako sa motivujete k učeniu? Ako čo najdlhšie sa vydržíte učiť ? Káva? Redbull? nejaké tabletky? ginko, guarana? Kedy sa vám najlepšie učí a koľko hodín/minút sa učíte denne? Napíšte aj na akú školu chodíte Dík
dam si ibalgin na bolest hlavy potom vodku potom si dam tramal potom si dam ginko az potom sa viem ucit. boze vy jebnute deti nijaku volu nemate. poslat vas secko na vojnu
musim mat na to chut a naladu...potom to ide fajn vacsinou za bieleho dna, ziadne ginka ani redbuly, a kavu si dam nezavisle od ucenia nemordujem sa zbytocne ked som unavena alebo otravena, to by mi trvalo sto krat dlhsie...a ako casto, neviem, podla potreby...som na vyske
gymnázium a ja vlastne ani neviem, ako sa správne učiť.. učím sa len pred písomkami a keď chcem ísť odpovedať a tak to aj potom vyzerá, lebo je toho strašne veľa vtedy
ale inak aby som sa to vedela dobre pochopiť, musí ma to aspoň trošku zaujímať a učiť sa večer medzi šiestou a ôsmou hodinou
učim sa iba vo vlaku alebo buse keď idem sama zo školy alebo do školy, pretože vtedy nemám čo iné robiť a keď som doma musim ist von, na fb a ták to sa nedokážem sustrediť ale dokopavam sa tak, že vždy si poviem chcem aby zomna čosi bolo nie? chodim na OA
Záujem o to, čo sa učím ma motivuje a cez skúškové je to snaha urobiť skúšky čo najskôr a mať pokoj. Učiť sa zas tak dlho nevydržím, najviac cez skúškové 12 hodín denne, takže sa musím učiť efektívne, najlepšie sa mi učí podvečer, večer..asi tak do jednej, keď všetci spia je ticho, nič ma neruší, nejaké povzbudivé látky nepoužívam..občas čierny čaj...ani vlastne neviem, či to pomáha. Cez školu okolo 5 hodín denne, keď máme toho viac tak viac, cez skúškové celý deň, koľko sa dá. Chodím na medicínu
keď sa učím na takú väčšiu písomku tak vypijem pri tom asi 2 litre zeleného čaju, to mi pomáha nezaspať a sústrediť sa, inak mi to už teraz veľmi nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
produktivnesadoakzem ucit az ked mi hori za zadkom. A.. kava. mam totiz velmi rada kavu
ucim sa narazovo, takze na testy a prezentacie, alebo maturity.. bilingvalne gymnazium.
ale inak aby som sa to vedela dobre pochopiť, musí ma to aspoň trošku zaujímať a učiť sa večer medzi šiestou a ôsmou hodinou
Na písomky jedine, lebo inak nemám čas, lebo sa učím na iné písomky
A nemôžem povedať, že na predmety, ktoré ma nebavia (hlavne bio) by som sa nejako trápila s učením. If you know what I mean.
Fičím na vynikajúcich známkach,keď som v škole... Problém momentálne ale je,že nechodím do školy a už ani nebudem
Najlepšie na tom aj tak je,že ja krpec bez maturity už teraz zarábam viac než všetci tí,čo tu majú Ing,Mgr ....
a tipujem že to je po známosti..a ak sa niečo tam posere si v totálnej riti
Celé Začnem byť satansky rozmaznaná a nacítená ...