Ahojte, chcem ísť ku kaderníčke ostríhať sa a rozmýšlal som, že si dám účes ako futbalista El Shaarawy (kto nepozná, vygooglite si to)... ale vedeli by ste mi poradiť nejakú stránku alebo časopis kde jej ukážem aký chcem účes lebo takto jej to neviem pove
Mne sa proste páči iba tá čiara čo tam je tak pekne vyholená ale je mi to trápne doniesť jej fotku a že : takto to chcem radšej jej to vysvetlím slovne
Pravidlo č 1. Ak niečo chceš, tak všetky potrebné informácie sem daj. Neviem ako ostatní, ale ja osobne nebudem zabíjať štyri sekundy môjho drahocenného času na to, aby som si vygoogli fotku nejakého chuja len preto, že mládenec čo od nás niečo požaduje ani neni schopný sem tú fotku dať...
Teraz som zabil minútu písaním nezmyselného príspevku. Dokopy si ma stál tak minútu a pol času, keby sem tu fotku dáš nemusel som reagovať..!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a btw, vygooglila som to - nerob to ako starsi to budes lutovat
RUMUfIhjcSyBszogeAF" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.com">» www.google.com/search?hl=sk&gs...
btw, budeš vyzerať jak debil.
ale toto? madafaka..
ale ok, je to tvoja hlava....
ach, celohlavovovlasatý chlapci, kde ste....
Teraz som zabil minútu písaním nezmyselného príspevku. Dokopy si ma stál tak minútu a pol času, keby sem tu fotku dáš nemusel som reagovať..!!!!!