Pokiaľ nemáš vlasy rovné ako dráty, ale zase nie na dotyk ako dráty, teda že ich máš husté, nádherné, kvalitné a úúúúúúplne rovné, tak budeš potrebovať každé ráno: naklusať do kúpeľne, chytiť žehličku, vyžehliť, potom ošetrovať, aby vyzerali tak, ako vyzerajú tam, potom chytiť na tie nažehlené vlasy v horšom prípade kulmu a vytočiť si ofinu, aby nevyzerala splihlá... and so on, and so on.
To ani nehovorím o tom, ako strašne vadí dlhá ofina, a vieš ako často by to bolo treba zostrihávať, aby to stále takto vyzeralo?
A keď budeš raz v živote chcieť nový účes, tak čo spravíš? Necháš sa vykosiť na G.I.Jane, aby ti to potom dorástlo do rovnakej dĺžky? Takáto postupka nikdy nedorastie za skôr než niekoľko rokov, a nie bez toho, aby si v istom momente nevyzerala ako úplný idiot.
Takže vidím na tom účese aj napriek estetickému zážitku, ktorý môže na niekom zanechať, naozaj iba samé negatíva. Ja mám svoje vlasy rada, ale starať sa o ne viac ako hodinu denne by som psychicky nezvládla ani jediný deň, takže by som si to na hlavu v živote nedala.
Tie učes su super len to treba stále upravovať a tym by sa čiastočne aj vlasy ničili .. Ale potrebujem helfnut pretože chcem zmenu len neviem na akéé ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale asi celkom husté, aby nevypadal ako debil...
ale vyzerá to zaujímavo, každopádne neviem či máš fejs na takú ofinu
To ani nehovorím o tom, ako strašne vadí dlhá ofina, a vieš ako často by to bolo treba zostrihávať, aby to stále takto vyzeralo?
A keď budeš raz v živote chcieť nový účes, tak čo spravíš? Necháš sa vykosiť na G.I.Jane, aby ti to potom dorástlo do rovnakej dĺžky? Takáto postupka nikdy nedorastie za skôr než niekoľko rokov, a nie bez toho, aby si v istom momente nevyzerala ako úplný idiot.
Takže vidím na tom účese aj napriek estetickému zážitku, ktorý môže na niekom zanechať, naozaj iba samé negatíva. Ja mám svoje vlasy rada, ale starať sa o ne viac ako hodinu denne by som psychicky nezvládla ani jediný deň, takže by som si to na hlavu v živote nedala.
veľmi pekný učes asi sa dám podla neho ostrihat ale ofinu dosikma.. nemáš ešte nejake obrázky so strihom na postupno??....dakujem