hmm, ja mám ofinu a vlasy pod plecia...a chcem ešte dlhšie
S ofinou sú občas problémy, ale keď sa občas lepšie vyfúka a v prípade núdze vyžehlí, je to fajn...Inak s vlasmi okrem umývania nerobím nič a som spokojná...
dlhé! veď husté a vlnité sú najkrajšie. keď ich budeš mať dlhšie tak sa ti nebudú robiť ani (nechcené) kučery. nefénovať, len nechať voľne vyschnúť. dobrý šampón a kondicionér. a to môžeš nosiť rozpustené, drdol, vrkoče, čo chceš
Ja mám dosť husté vlasy, mám aj vlnky ale nie nejaké tie telefónové
Vlasy si nefénuj, nechaj voľne uschnúť a určite si ich nedrhni uterákom !
Taktiež, vlnité vlasy by sa nemali rozčesávať, je dostať na ne taký špeci hrebeň s preriedenými zúbkami, ale ja si ich aj tak nečešem, iba pred zmývaním.
Zašla by som kaderníčke aby ti zvolila čo najlepší strih, vlinité sú pekné ak sú dopostupna. Raz mi prerieďovala takou tou žiletko-hrebeňom a skoro som umrela, teraz chodím inej a tá mi ich nožničkami (neidentifikovateľnými pohybmi) prerieďuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Musela by som ju nejak vyrovnať,lebo by sa mi zvlnila totálne
to sa mi osvedcilo najviac
teraz je nejaka technika ztenšovania vlasu, takže možno vhodným prestrihaním.. neviem, ja ked váham čo s vlasmi, idem kaderníkovi a nechám si poradiť
rozpustené, vrkoče, jeden vrkoč, možno nejaké drdoly, čo by mi držali...
brala by som také vlasy
S ofinou sú občas problémy, ale keď sa občas lepšie vyfúka a v prípade núdze vyžehlí, je to fajn...Inak s vlasmi okrem umývania nerobím nič a som spokojná...
A žehlím :/
To ma vždy zaujímalo.
Vlasy si nefénuj, nechaj voľne uschnúť a určite si ich nedrhni uterákom !
Taktiež, vlnité vlasy by sa nemali rozčesávať, je dostať na ne taký špeci hrebeň s preriedenými zúbkami, ale ja si ich aj tak nečešem, iba pred zmývaním.
Zašla by som kaderníčke aby ti zvolila čo najlepší strih, vlinité sú pekné ak sú dopostupna. Raz mi prerieďovala takou tou žiletko-hrebeňom a skoro som umrela, teraz chodím inej a tá mi ich nožničkami (neidentifikovateľnými pohybmi) prerieďuje
Vtedy ti takými "tupšími" nožničkami začnu akoby normalne strihat vlasy .... a vtedy tie tie vlasy akoby vytrhavali ale vôbec to necítiš