SLSP.. euro 26.. mam karticku..net banking.. parada a leboo neviem.. bracho pracuje v SLSP, mozno preto.. studenti maju vsetko zadarmo pri euro 26 okrem poplatku za udrziavanie uctu..co je par centof
mám študentský účet v SLSP. Vyhovuje mi. (Možno by mi inde vyhovoval aj viac, ktovie, neinformovala som sa, ale komu sa na to chce teraz pozerať? Mne nie.)
ČSOB nejaký študentský účet... ale akurát plánujem návštevu banky, lebo mrte vecí vypísaných, čo mám mať zadarmo, a denne mi chodia smsky, že -0.15€ -0.30€ -0.45€ -0.10€ a akože už ma to dosť vytáča. skoro všetko mám mať zadarmo a strhávajú mi snáď za všetko.... chujové banky
otp ready <26..jednak tam robi kamaratova mama,cize ked nieco potrebujem idem rovno za nou, a jednak neplatim ziadne poplatky a mam k dispozicii tusim ze vsetke sluzby ako pri normalnom ucte ..plus mam zlavu pri vybere penazi z ineho bankomatu ako otp
mala som účet ...keď som bola menšia ... rodičia mi tam dávali každý mesiac 1000sk takto som nazbierala 3000 sk potom si to rozmysleli a zrušili mi ho ktovie, kde sú tie prachy ... vlastne načo ich minuli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Preto, aby som všetky peniaze z výplaty hneď neminula.
A v poštovej banke, lebo tam robí mamina
A v Česku mam zase učet v České Spořitelně (CS Student)
Inak už som mala účet v dosť bankách, ale zrušila som ich časom, mala som aj vo vúb, ľudovej banke, otp banke...