zarovnávam rohožky susedom hrozne ma znervózňuje keď sú na krivo!! keď ráno odchádzam z bytu a zamknem musí byť tá "štrbinka" vodorovne a asi 5 krát skúšam či sa nedajú dvere otvoriť a keď som bola menšia, ukladala som veci v regáloch v obchode prestalo ma to baviť
Všetky moje papiere,výpisy,bločky....musia byť poukladané v eurobaloch a následne uložené v šanonoch lebo ak to tám nedám večer nad tým rozmýšľam a nakoniec vstanem hoc aj o 00:00 a musím to isť odložiť alebo skontrolovať či to tam je ani spať mi to nedá.
ja napríklad (toto je asi á z tých normálnejších) aj keď len narýchlo musím poupratovať veci čo som porozkladala skôr ako odídem z domu... a ak som vyberiem viac tričiek všetky musím poskladať a dať do skrine hneď
@lenulita
ako je fajn že keďs a vrátiš máš poraidok ale na druhej strane je horšie keď ti to nedá pokoj a nemôžeš odísť z domu aj ekď vieš že možno nestihneš bus myslím že až tak by si nechcela
všetko zarovnávam do zákrytu alebo pravých uhlov s niečím, každá vec má svoje miesto, musím byť vpoho s každým aj nasilu, nikto mi nevie spraviť kávu-lebo je tam rituál ktorý viem len ja..a tak, toho je taký malý Monk som.
@lenulita
učili sme sa to na psychiatrií je to anankastická porucha osobnosti... ale nikto si to neberte v zlom... človek má prvky z viacerých.. a kým ste z toho neni na nervy a neničí vám to živeot je to ok
som detailista, keď má niekto retiazku musí mať zapínanie vzadu, kapucna musí byť vždy pekne upravená, stále ľuďom napravujem vlasy, mám xy pomád na pery, každú inú a vždy mám so sebou najmenej dve, pedantná čistotnosť na seba (sprchujem sa minimálne 2x denne, zuby si umývam aj s ústnou vodou min. 3x...) a veľa ďalších
@shiki , kedysi som bývala brutálna detailistka aj ja ale už sú veci z ktorých postupne upúšťam a je to dobre ... @poke no a čos a týka opačného pohlavia moja úchylka znie mám rada malé nedokonalosti trebárs malá jazvička a tak .. a strašne sa mi páčia muži čo nosia dioptrické okuliare nie všetci to ej ajsné ale rada sa na nich pozerám sú tak sexi
Všetky knihy čo mám musím mať uložené podľa času, v ktorom sa ku mne dostali, podľa veľkosti a ak je to séria, tak jednotlivé časti musia byť tiež vedľa seba v poradí, ako nasledujú, inak nezaspím ... vlastnej rozostlanej postele sa ani nedotkem, pokým nie som osprchovaný a v pyžame, keď si na ňu niekto sadá až ma mrazí
Niekedy sa mi stane, že večer, keď idem spať, zistím, že mám pootvorenú nejakú skrinku, skriňu. Musím hneď vstať a pozatvárať to poriadne, lebo nezaspím.
To isté robím so záclonou, ak je nakrivo, alebo nedotiahnutá do konca. Som schopná vstať aj so štyridsiatkou teplotou, len aby som to dala do poriadku.
A je to divné, lebo som v podstate bordelárka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
keď to tak čítam asi ich mám vaic ako som si myslela
to uznávam to je hnusný pocit ke´d takto nedá niečo pokoj a tak či tak ťa to donúti vstať a venovať sa tomu
ako je fajn že keďs a vrátiš máš poraidok ale na druhej strane je horšie keď ti to nedá pokoj a nemôžeš odísť z domu aj ekď vieš že možno nestihneš bus myslím že až tak by si nechcela
učili sme sa to na psychiatrií je to anankastická porucha osobnosti... ale nikto si to neberte v zlom... človek má prvky z viacerých.. a kým ste z toho neni na nervy a neničí vám to živeot je to ok
pokiaľ sa nemýlim ono sa to dosť tak prelína a málo kto ju má čistú
to, že som puntičkár, a neporiadok nesmiem mať na očiach asi nie je úchylka.
@poke no a čos a týka opačného pohlavia moja úchylka znie mám rada malé nedokonalosti trebárs malá jazvička a tak .. a strašne sa mi páčia muži čo nosia dioptrické okuliare nie všetci to ej ajsné ale rada sa na nich pozerám sú tak sexi
ťažko povedať troška málo info a keby aj si bol tak vieš no som zadaná
ke´d som bola malá som knihy zarovnávala podľa napnutej nitky aby boli v jednej rovinke pekne na milimetrík
To isté robím so záclonou, ak je nakrivo, alebo nedotiahnutá do konca. Som schopná vstať aj so štyridsiatkou teplotou, len aby som to dala do poriadku.
A je to divné, lebo som v podstate bordelárka.