ahojky... prosim vas o pomoc... chcem nejakymi zarucenymi trikmi spravit s priatela nadrzanu bestiu, proste tak aby sa nevedel ovladnut, lebo on mi stale tvrdi ze by sa ovladol a ja mu chcem dokazat presny opak... poradte prosim dakujem
je dost chabe, ze chces dokazovat frajerovi to, ze sa nevie ovladnut, ale nevies, ako mu to dokazat. Lepsie povedane co pre to spravit. Ja by som na tvojom mieste nerobil nic. Lebo moze na to prist a potom sa na teba vijebe. lepsie povedane, najlepsie je nerobis skoro nic pre to a v tedy to najlepsie spoznas. mozno to budes ty, kto sa nebude vediet ovladat
Rozpál ho, sprav mu strip (a poriadny), ale nedotýkaj sa ho Alebo sa s ním vášnivo bozkávaj, maznaj, ale nič viac... Uvidíš, že sám bude besný po chvíľke
iiha. sak asi ty musis vedet,z coho je nadrzany..lebo kazdy ma svoje uchylky.ale povedz,naco ho chces rozpalovat,ked sama nevies ako..Nekdo ti tu da rady a jemu sa to nebude lubit.co potom??
btw..teda,ked tak velmi chces pocut---myslim,ze tym ze mu budes robit neznesitelne dobre..pomaly/alebo ho zviazat a nenechat na seba šahať dosť dlho-thats all
Maju na to este cas, nechcem ani vedet, co vsetko budu mat za sebou v 18. Ale hlavne lebo o tom takmer nic nevedia. A viem , caro spoznavania. Ale aj tak, potom tu vznikaju take diskusie, ako vznikaju. A o forach "Som tehotna?" radsej pomlcim
Chodim na birdz vyse roka a pol a za ten cas tu bolo neskutocne vela diskusii, ci nahodou nemoze byt v tom. Mozu zistit, ale ked to je to, oni sa o to zacnu zaujmat, az ked uz je neskoro.
neviem, ci by si sa mala pytat cudzich ludi, ako ho rozpálit.... ved opytaj sa jeho..o com cele noci sniva.. a mozno, niektore sny sa budu moct aj zrealizovat
Tak pod 15 je to nebezpecne, uz len z toho dovodu, ze sa este vyviju (aspon som pocula). A niektori ludia beru prvy sex a vsetko s tym spojene s laskou, tou skutocnou. A oni to robia zhulene, na.ebane, popripade po mesiaci chodenia len preto, ze to chcu skusit.
Ale zas na druhej strane je pravda, ze im to da skusenosti. Ale ja osobne to neuznavam, je to vec nazoru.
Ja neviem, asi som pozadu Ale sex si viem predstavit len s niekym, koho milujem, komu verim a nie najebana kdesi v krickoch. Ale nic proti, kazdy to berie jednoducho inak, vela, vela ludi praktizuje prilezitostny sex.
A mas pravdu, nic na tom neni, ked si chcu uzit, tak aj na prvom rande. Uz radsej nebudem nic namietat, lebo sa ti neda argumentovat
@35 lubit ako lubit, ale tak nevravim, ze nie. Sak ked sa na to citia a su schopne niest za to nasledky, nech si uzivaju
A dost suvisi, piju hlavne teenageri, co si chcu kazdy vikend uzit, ja som tiez dost napr. pila, ked som mala 16. A teraz mi to uz vobec nechuti. Ale neda sa to konkretne hovorit, nechcem skatulkovat.
Najskôr treba rozpáliť kutáč, no a keď bude kutáč rozpálený, tak s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou bude rozpálený aj tvoj partner...najmä ak mu ho priložíš na jeho strategické miestečko...
No ked som to cital tak dal ti peter piper priklad a ty nie toto nie a hm tak rozmyslam chces nieco co ho rozrajcuje a ty nie???...no tak preco toto forum...chces ho rozrajcovat???...tak urob toto nesmie sa ta nijak dotknut ani seba proste nesmie...a ty si to rob pred nim daj si prsty vies kam a potom jemu do ust daj sa dolae rob mu chvilku oral a prestan a tak dookola a som zvedavy kolko to vydrzi ta nezdrapit
ked ho ces dost nadrzat tak je dobre spravit ze ako keby si ho isla pobozkat, ale pol centimetra od jeho pier zastav, a potom ho len tak drazdi, ze sa budete len tak letmo dotykat pier,,, zadne bozkavanie, len take uplne naznaky... a rob to aspon 5 minut, mne ide potom gate roztrhnut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
tomuto nemoze odolat
krista tieto decke vztahy, jebte sa na to radsej
No učebnicový príklad rozpoltenej osobnosti ...
Ale tak skus mu spravit zvodny striptiz, nech sa na teba len pozera a aj sam sa vrhne ne teba
Ja som vždy chcel vedieť, prečo by to skúšať nemali ...
Maju na to este cas, nechcem ani vedet, co vsetko budu mat za sebou v 18. Ale hlavne lebo o tom takmer nic nevedia. A viem , caro spoznavania. Ale aj tak, potom tu vznikaju take diskusie, ako vznikaju. A o forach "Som tehotna?" radsej pomlcim
Predsa si to môžu zistiť ...
Ale zas na druhej strane je pravda, ze im to da skusenosti. Ale ja osobne to neuznavam, je to vec nazoru.
Ale prečo to neuznávaš?
opití a zhúlení to predsa robia aj starší ...
A čo je na tom, že po mesiaci? niektorí už na prvom rande ...
A mas pravdu, nic na tom neni, ked si chcu uzit, tak aj na prvom rande. Uz radsej nebudem nic namietat, lebo sa ti neda argumentovat
A dost suvisi, piju hlavne teenageri, co si chcu kazdy vikend uzit, ja som tiez dost napr. pila, ked som mala 16. A teraz mi to uz vobec nechuti. Ale neda sa to konkretne hovorit, nechcem skatulkovat.
ty sama musis vediet co ma rad a co ho privadza do extazy. tak to skombinuj alebo vylepsi a je a taketo veci ta trapia
inak povedane to mu nerob naseres ho
s5 k teme ...
Ak ti ide o to aby sa neovladal skus to