chodím na gympel, a nie, maximálne ak je ťažšia písomka tak pred hodinou otvorím zošit, inak sa väčšinou učiť nepotrebujem, a zvládam to na jednotky, dvojky...
hej učím vždy a najradšej v noci lebo ma rozhadzaný režim.Ale mam pocit že v noci ide čas pomalšie nik ma neruší a ak si ešte poobede pospím dobre mi to vtedy páli
ano, lebo poobede som unavená zo školy alebo v inom prípade- lenivá ... ale učím sa max do tej pol 11tej ... potom mi to už nemyslí ani keby som chcela
nechodím na gymnázium ani na VŠ ale mám potrebu to tu okomentovať
za noc považujem čas od 23:00-05:00 a to sa teda nezvyknem učiť No, keď je niečoho fakt že vela tak to zvyknem dať do polnoci ale strašne ma to ťahá spať a myšlienkami som už v posteli takže to je aj tak neefektné. Ale ráno sa dosť často učím...nejakú pol hodinku
hej, v noci sa mi učí dobre, všade je ticho, nič ma neruší vstávam ráno o pol piatej,o šiestej lebo cestujem...a domov dojdem okolo štvrtej...dám si šlofíka lebo som unavená..a potom okolo desiatej sa začínam učit...väčšinou do polnoci zvládam všetko, ked nie..idem spat a učím sa v busi ráno
Neučím sa. No dobre, učím, ale nie každý deň. Aj to si zvyčajne spravím len úlohy/projekty. Ale to robím od 9 pretože dovtedy mám tréningy. A ak náhodou prídem domov pred piatou, tak nemám žiadnu chuť sa učiť. Vždy sa mi zrazu do všetkého chce až keď sa chystám spať.
V noci sa lepsie uci, rychlejsie to ide do hlavy, vacsi klud- vsade ticho... Zevraj ludia sa delia na denny a nocny typ, volaka krivka pozornosti ci co je nato. Ja som asi ten nocny
občas áno, lebo cez deň ma všetko rozptyľuje, vždy si nájdem niečo čo robiť namiesto učenia - ísť so psom von, vysávanie, žehlenie... v noci na takéto veci nemám energiu tak si spravím letisko na posteli a učím sa.
a pred skúškou idem spať okolo ôsmej a dávam si budík tak na tretiu aby som si to čeerstvo pred skúškou/zápočtom zopakovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
chodím na gympel, a nie, maximálne ak je ťažšia písomka tak pred hodinou otvorím zošit, inak sa väčšinou učiť nepotrebujem, a zvládam to na jednotky, dvojky...
učievať by som sa v noci rada, ale kryje sa mi to so spánkom.
a inak nie .. to nerobím ani cez deň nie to ešte v noci
Zajtra mam test, od ktoreho zavisi znamka na vysvedceni...
Inak, prečo by sa mali učiť len tí, ktorí chodia na VŠ a Gymnáziá? O__o
Chodím na OA a tiež sa mám vela učiť. Nechápem, čo si týmto fórom chcela dokázať.
no ja som sa učila max. do jedenástej
Ale dnes si potiahnem do rána hmm
sice,na statnice som sa vedela aj v noci ucit.interesantne...
presne tak som to i ja prečítala asi 5x
za noc považujem čas od 23:00-05:00 a to sa teda nezvyknem učiť No, keď je niečoho fakt že vela tak to zvyknem dať do polnoci ale strašne ma to ťahá spať a myšlienkami som už v posteli takže to je aj tak neefektné. Ale ráno sa dosť často učím...nejakú pol hodinku
A, budem to komentovať, hoci nie som z gymnázia (a nechápem prečo by sme sa mali učiť menej )
a pred skúškou idem spať okolo ôsmej a dávam si budík tak na tretiu aby som si to čeerstvo pred skúškou/zápočtom zopakovala.