dá sa (=
z vlastnej skúsenosti ti viem povedať, že sa dá študovať história + pedagogické minimum napríklad (=
ak chceš, tak je aj možnosť medziodborového štúdia
viem, že bola otvorená ak kombinácia dejepis - fyzika, na ktorú ma chcela zlákať bývalá profesorka, ktorá prednáša na UPJŠ ((=
@savvym aha a aj tak kebyze chcem tak kebyze idem na prirodovedecku fakultu na medziodborove studium geografia a psychologia to znamena ze sa ucim za ucitela vsak
predovšetkým neočakávaj, že sa tam čokoľvek naučíš, ty tam choď s tým, že už to ovládaš, že budeš počúvať a učiť sa s tým, že nebudeš vystresovaný z každého učiteľovho slova. Mal som aj veľa spolužiačok, ktoré si mysleli, že to ovládajú, ale boli úplne vedľa. Samozrejme, ponúkajú workshopy a teda stretnutia, je to čisto individuálne a časovo náročné. V škole tráviš 8 hodín a presne aj ja som mal dvojodbor, takže hovorím aj celkom presne. Ten čas ti bude chýbať na akékoľvek dobranie si učiva. Zvoľ si radšej jeden odbor, geografiu by som zvolil z toho. Ale nerobím za teba rozhodnutia.
Ak si zvolis dvojodnor, tak je to ucitelska kombinacia,teda budes mat zakladnu kostru z oboch predmetov + pegagogicko-psychologicke predmety + didaktika kvoli tomu, ze je to ucitelstvo.
Potom sa mozes vyprofilovat a urcit si jeden predmet a prestupit na jednoodbor s tym,zesi dorobis predmety co mali jednoodnorovy a ty si nemal/a. Nakoniec aj tak ta pravdopodobne chyti jeden odbor viac ako druhy...
Takisto suhlasim spredoslym prispevkom... rob tak, zesa budes vzdelavat a necakaj,zeta nieco naucia, lebo by to nemuselo dobre dopadnut, alebo dopadnut sklamanim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
z vlastnej skúsenosti ti viem povedať, že sa dá študovať história + pedagogické minimum napríklad (=
ak chceš, tak je aj možnosť medziodborového štúdia
viem, že bola otvorená ak kombinácia dejepis - fyzika, na ktorú ma chcela zlákať bývalá profesorka, ktorá prednáša na UPJŠ ((=
Potom sa mozes vyprofilovat a urcit si jeden predmet a prestupit na jednoodbor s tym,zesi dorobis predmety co mali jednoodnorovy a ty si nemal/a. Nakoniec aj tak ta pravdopodobne chyti jeden odbor viac ako druhy...
Takisto suhlasim spredoslym prispevkom... rob tak, zesa budes vzdelavat a necakaj,zeta nieco naucia, lebo by to nemuselo dobre dopadnut, alebo dopadnut sklamanim.