jasne, vsetci sme drzi, myslime si o kazdom, kto je z mensieho miesta ci dediny, ze je obycajny vidlak a nebavime sa s nikym kto polozil nohu za okraj miesta nasho bydliska...
lebo je skvele, ked nas vsetkych hadzes do jedneho vreca...
Vsetko zalezi od jedinca, my niektori naozaj nemozme za to, ze existuju dementi, ktori su schopni aj trnavu nazvat dedinou. Je mi ukradnute, ci si z hornej vysnej dolnej zadnej, ak si s tebou rozumiem a prides mi fajn... smiat sa ludom, ktori nie su z velkych miest mi pride rovnako obmedzene ako o vsetkych mestanoch povedat, ze su drzi a o myslia si, ze ti z dedin su menejcenni...
Noo..zas nerob z dedinčancov chúdence..čo ja znám dedinčanov..sú ešte namyslenejší/sebavedomejší a omnoho drzejší ako mešťania..ale nie je to pravidlom..mnohí z tých dedinčanov sú aj chúdence ako opisuješ..nedá sa hovoriť o tomto všeobecne..bo na správanie jedinca majú iné okolnosti väčší dopad..
A tiež mám skúsenosť podobnú Adripaulovej - v meste som totiž nikdy nevidela decká ktoré si pred krčmou líhajú na cestu a čakajú na prichádzajúce autá, rovnako ako som tam ešte nestretla nikoho kto by hádzal zjavne starším a početnejším skupinám pod nohy petardy a potom sa čudoval že ho naháňajú (a nakoniec zo seba urobil úplného hrdinu že im ušiel)
Je to tak. vacsinou to je v tych vacsich mestach. tam tie rozdieli su. Ale to su len ti zakoplexovany a inteligentny ludia na to jebu, Vsak sa nedjem nad takym dacom rozplivat. O zivote nikto este nic nevie. lebo mlady si este nic poriadne neprezil. Takze mlady vedia o zivote hovno. Pokial nezacnu pracovat a nebudu zit samsotane tak nikdy nic nebudu vediet.
A u nas si myslim, ze ani nie su dake rozdiely. Akurad dedinu beru inak. Trosku lepsie pustaju ich aj skorej dakedy domov.Lebo su z dediny a to je nepsravodlive zasa k nam z mesta. aj tak mi to bolo vzdy jedno....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
jasne, vsetci sme drzi, myslime si o kazdom, kto je z mensieho miesta ci dediny, ze je obycajny vidlak a nebavime sa s nikym kto polozil nohu za okraj miesta nasho bydliska...
lebo je skvele, ked nas vsetkych hadzes do jedneho vreca...
Vsetko zalezi od jedinca, my niektori naozaj nemozme za to, ze existuju dementi, ktori su schopni aj trnavu nazvat dedinou. Je mi ukradnute, ci si z hornej vysnej dolnej zadnej, ak si s tebou rozumiem a prides mi fajn... smiat sa ludom, ktori nie su z velkych miest mi pride rovnako obmedzene ako o vsetkych mestanoch povedat, ze su drzi a o myslia si, ze ti z dedin su menejcenni...
Mešťania vedie veľké hovno o živote??
Keuska to úplne presne vystihla...
A tiež mám skúsenosť podobnú Adripaulovej - v meste som totiž nikdy nevidela decká ktoré si pred krčmou líhajú na cestu a čakajú na prichádzajúce autá, rovnako ako som tam ešte nestretla nikoho kto by hádzal zjavne starším a početnejším skupinám pod nohy petardy a potom sa čudoval že ho naháňajú (a nakoniec zo seba urobil úplného hrdinu že im ušiel)
A u nas si myslim, ze ani nie su dake rozdiely. Akurad dedinu beru inak. Trosku lepsie pustaju ich aj skorej dakedy domov.Lebo su z dediny a to je nepsravodlive zasa k nam z mesta. aj tak mi to bolo vzdy jedno....
Ked k nam prisla moja 4-rocna sesternica z BA, chudatko dostala mensi sok ked uvidela kravu a nebola fialova.
Ja sa castokrat vidim, ze ludia z mesta su povysenejsi k spoluziakom co su z dediny.
Jasne, nevravim, ze vsetci, ale stretla som sa s tym.
2,3: suhlas
5: tie petardy mi silno ale velmi silno pripominaju jeden blog...