ale jasne že ano... také momenty boli keď si sa tešil ráno do školy na nultú lebo v buse si niekoho stretával... alebo na lyžovačku dobre spomínam, aj ked som tam nemal nejak kamarátov alebo tak ale spätne to bolo super a sranda
Teraz mi je dobre. Ale aj inokedy mi bolo dobre. Skôr do konkrétnych chvíľ by som sa chcel vrátiť, pri ktorých ma teraz bozkáva nostalgia keď na ne spomínam.
@trishe pamätám si ťa z jedného fóra.
Myslím že to bolo nejaké fórum s otázkou: Ako zabíjate pavúkov?
Ty si tam napísala: zapálim ho so zapalovačom ako máme vo zvyku v škole (alebo také niečo).
Myslíš si že aj tí pavúci si myslia že to bolo super obdobie a že ste všetci super, ty, spolužiaci a učitelia?
Prečítaj si môj blog (zatial jediný).
Pre niekoho to bolo obdobie smrti.
Napríklad obdobie, kedy sme chodievali s kamoškou na železnú robiť opekačkochlastačky to sme mali cca 13-15 rokov
potom obdobie od novembra 2015 až po oktober 2016, kedy som asi 1-3x do týždňa išla s kamoškami na dramáč a chodili sme všelikam mimo BA ale to obdobie ešte nastane, len už asi s inými ľuďmi :/
a obdobie od konca apríla 2016, kedy som sa začala spoznávať s mojím frajerom tie noci, ktoré sme spolu trávili von alebo v podniku, kde robil po záverečnej .. uplne najkrajšie obdobie to bolo a vlastne ešte aj je
je toho dosť, ale napadlo mi hlavne leto 2014 , to ako som bola bezstarostná a viac v dobrom mimo ako teraz.
všetky tie rande čo som zažila, pri mori, na lúkach, pri starých majákoch, pri hviezdach. ničoho som sa nebála.
potom snáď pár festivalov, letá u babky, u starkej, zdŕhačky z domu, ako sme s kamoškou vyskakovali z vlaku lebo sme v ňom zaspali a iný šiel až ráno. všeličo.
a spomenula som si aj ako som deň pred prijímaním padla zo strechy a zlomila si ruku, tam som mala sádru ale s bielymi šatami to ladilo.
a omnoho viac... nechcem byť nikdy nudný dospelák.
aha a pamätám si ako som k siedmym narodeninám dostala svojho prvého psíka - toho najlepšieho, ako som ho v škatuli niesla domov a po ceste mu oco vymyslel meno. vrátila by som späť hociktorú chvíľu s ním. milujem ho.
@trishe No vidíš
Skombinoval som túto tému konkrétne tvoje tvrdenie že ste boli všetci super s mojím presvedčením ktoré vysvetlujem v mojom blogu, to je všetko.
Konkrétne s touto témou to nemá nič.
Napísal som to pretože tvoj komentár (ktorý sa nachádza tu) súvisí s mojím blogom.
@vsakpredsajaa ked ides na mna utocit teda uz a dal si si tu namahu to najst a vsetko okolo toho. Je niekde napisane ze som zapalila ziveho pavuka? Tak vidis. Chod rypat do inych ludí co ocenia viacej tvoju pozornost
@trishe ja som to nemyslel ako útok.
Klud.
Ale myslím si že bol živý - snáď nebol?
Niečo spravíš a potom sa hádaš keď ti to niekto pripomenie.
Nerypem do teba a dal som si tú námahu to nájsť lebo som sa nudil. Trvalo to asi 3 minúty.
Úplne by stačil tvoj komentár "dobre fajn".
Veľmi veľmi by som sa chcela vrátiť do obdobia spred 4 rokov keď sme začali randiť s priateľom.
Bola som iba sprosté decko a vôbec som to nebrala tak vážne, bolo mi to ukradnuté, stretávala som sa aj s inými chlapčíkmi a celkovo si tie začiatky moc nepamätám, kedže som to brala ako pár mesačnú zábavku. Čož je škoda, teraz by som si tie randeníčka a prekvápka užila a zapamätala navždy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Jedno nekonecne popoludnie v Suzan's bare so spoluziakmi v 2013
Jeden vyletovy den s rodicmi 2017
Jednu 40 minutovu cestu peso domov zo skoly v 2008, prijemne pocasie, dobre sluchadla a pohodlne boty
Jeden vikend na byte s ex v 2014
(OK wau, gg Narazu, chod byt smutna a sentimentalna)
Jedny 20-te narodeniny s kamaratom unho na dedine
Myslím že to bolo nejaké fórum s otázkou: Ako zabíjate pavúkov?
Ty si tam napísala: zapálim ho so zapalovačom ako máme vo zvyku v škole (alebo také niečo).
Myslíš si že aj tí pavúci si myslia že to bolo super obdobie a že ste všetci super, ty, spolužiaci a učitelia?
Prečítaj si môj blog (zatial jediný).
Pre niekoho to bolo obdobie smrti.
potom obdobie od novembra 2015 až po oktober 2016, kedy som asi 1-3x do týždňa išla s kamoškami na dramáč a chodili sme všelikam mimo BA ale to obdobie ešte nastane, len už asi s inými ľuďmi :/
a obdobie od konca apríla 2016, kedy som sa začala spoznávať s mojím frajerom tie noci, ktoré sme spolu trávili von alebo v podniku, kde robil po záverečnej .. uplne najkrajšie obdobie to bolo a vlastne ešte aj je
snowboardovačku od konca decembra 2016 až po koniec prvého januárového týždňa 2017.
všetky tie rande čo som zažila, pri mori, na lúkach, pri starých majákoch, pri hviezdach. ničoho som sa nebála.
potom snáď pár festivalov, letá u babky, u starkej, zdŕhačky z domu, ako sme s kamoškou vyskakovali z vlaku lebo sme v ňom zaspali a iný šiel až ráno. všeličo.
a spomenula som si aj ako som deň pred prijímaním padla zo strechy a zlomila si ruku, tam som mala sádru ale s bielymi šatami to ladilo.
a omnoho viac... nechcem byť nikdy nudný dospelák.
len to nechcem písať, lebo sa rozplačkám
@20
Ale nudím sa tak som ti to nakoniec našiel (vzalo mi to 5 minút života):
» birdz.sk/forum/ked-uvidi...
Komentár číslo 29
Internet je miesto ktoré si pamätá aj to na čo sama zabudneš
Skombinoval som túto tému konkrétne tvoje tvrdenie že ste boli všetci super s mojím presvedčením ktoré vysvetlujem v mojom blogu, to je všetko.
Konkrétne s touto témou to nemá nič.
Napísal som to pretože tvoj komentár (ktorý sa nachádza tu) súvisí s mojím blogom.
Klud.
Ale myslím si že bol živý - snáď nebol?
Niečo spravíš a potom sa hádaš keď ti to niekto pripomenie.
Nerypem do teba a dal som si tú námahu to nájsť lebo som sa nudil. Trvalo to asi 3 minúty.
Úplne by stačil tvoj komentár "dobre fajn".
Bola som iba sprosté decko a vôbec som to nebrala tak vážne, bolo mi to ukradnuté, stretávala som sa aj s inými chlapčíkmi a celkovo si tie začiatky moc nepamätám, kedže som to brala ako pár mesačnú zábavku. Čož je škoda, teraz by som si tie randeníčka a prekvápka užila a zapamätala navždy.