nerozumiem presne tej tretej možnosti....však chalana udrieš tiež preto, že ťa niečím naštval alebo ti dal iný vážny dôvod, pre čo iné ty niekoho udrieš?
@krutafunebracka naco sebaobranu staci trafit raz a poriadne najlepsie na frnak potom mozes pohodovym krokom odist, lebo pokial sa pozbiera dotycny tak budes na lomnickom stite.
k teme: keby ma chce bit, zabit, whatever. tak by mi obsah spodnej bielizne agresora bol sumafuk.
tú poslednú možnosť som sinevšimla ale tak ja som taký človek presvedčený o tom že bitka k ničomu nevedie...ale keby daka pča do mňa skočí tak budem chrániť svoju česť o zlom krky
Už som pár faciek rozdal nežnejšiemu pohlaviu. Keď je raz ženská hysterická a nepomôže s ňou ani zatriasť, alebo na ňu zrevať, tak čo už. Preto nemôžem povedať, že by som dievča neudrel.
Je ešte jedna možnosť, ako nežnejšie pohlavie príde k facke mojou rukou- Som flegmatik, vytočiť ma je problém a bežné veci ma vôbec, ale vôbec nevytáčajú a riešim ich s pokojom. Ale pokiaľ ma už niekto vytočí, tak, že už zjapem, tak mi je jedno, akého pohlavia je to indivíduum, ale facku dám. Pokiaľ nestačí a nepochopí toto varovanie, tak ma musia ľudia okolo chytať...
dievcata zasadne nebijem, aspon zatial....a okrem sestier...ale ked nejake vidim, resp pocujem, tak jednu po hube by si zasluzii viacere....aj s rodicmi...
Múdrosť nad múdrosť toto Minule som sa s jednou bil (teda ja len vankúšom) a aká rada ešte bola. Alebo taká hra že kto koho skôr uhryzne do líca. Ktorá by odolala?
v 1.rocniku na ZŠ som zbila spolužiačku, lebo sa mi smiala za macíka na taške, lebo ona mala barbínu, tak som jej jednu uťala a hodila jej čiapku do mláky, po ktorej následne prešlo auto. ...ja len že to bol príjemný pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A ja by som aj ako baba babe kľudne a s radosťou uvalila.
k teme: keby ma chce bit, zabit, whatever. tak by mi obsah spodnej bielizne agresora bol sumafuk.
Je ešte jedna možnosť, ako nežnejšie pohlavie príde k facke mojou rukou- Som flegmatik, vytočiť ma je problém a bežné veci ma vôbec, ale vôbec nevytáčajú a riešim ich s pokojom. Ale pokiaľ ma už niekto vytočí, tak, že už zjapem, tak mi je jedno, akého pohlavia je to indivíduum, ale facku dám. Pokiaľ nestačí a nepochopí toto varovanie, tak ma musia ľudia okolo chytať...
čo už, som hovädo
z jediného dôvodu, lebo verím, že existujú také toto pri ktorých by som sa proste neovládol (aj keď zlosť viem ovládať v pohode)
ale inač neviem či to tu už niekoho napadlo, ale čo sadomaso pri sexe, v prípade, že by si to sama vyžadovala, aj to sa ráta
ale tak z vlastnej skusenosti viem ze nemam problemy