Vcera sme s kamosmi isli do tesca kupit si nieco jest. Sedime si na parkovisku a zrazu dvaja z nas sme videli nieco co vyzeralo ako satelit s konstantnou trajektoriou (bez blikania). Ok, fajn, no zrazu to zahlo o 90 stupnov a zacalo to velmi rychlo opisov
@mm47 musel by si vidiet tu trajektoriu.. ani jedna verejnosti znama stihacka hentakym sposobom nedokaze letiet.. neviem odhadnut vzdialenost, ale hovorim najskor sa to tvarilo rychlostou aj sposobom letu ako satelit na obeznej drahe.. az potom to zacalo robit vseliake divne pohyby, az to nakoniec zmizlo..
@mm47 SR 71 je americke lieadlo ktore sa pouzivalo v tich casoch na spijonaz pocas studenej vojny v rusku =D americania sa vobec nesrali do nemcou po 2 sv. vojne =D a SR-71 je vidiet aj normalne okom aj ostatne podobne stihacky SR 71 je zatial naj spijonazna stihacka ktoru nezachyti radar ale spozorovat to na oblohe mozez
aj ja verim ze je ufo ........... hovori sa ze vesmir je nekonecny ale podla mna je to len planeta ......ktora obsahuje vela castic nieco podobne ako na zemi kontinenty tak to iste len tam neni voda je podla mna aj vo vesmire a za vesmirom su dalsie a dalsie planety a niake to ine ludstvo =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja po par pivach vidim same eska na oblohe Aj lampy eskoviteju!
Moj foter v 70tych rokov videl v noci v Berline akoze tiez nieco zvlastne a na 100% to bolo nejake americke lietadlo ako SR71 alebo tak.
ale inak aj ja verim na ufo
Rozdeleni vychodny Berlin , zapadny ....
1. SR71 nie je stihacka
2. Lietali nad vychodnou europou ,lebo to bolo nepriatelske uzemie . A vsade inde kde bolo treba , co nikto z nas ani len netusi kde vsade
Alebo to vobec nemuselo byt ono ale nejake ine
Cize tu wikipediu co si si kukol aby si vobec vedel co je SR71 uz zavri