Pravidla: Uhadni z obrazku film a pridaj dalsi ktory sa bude hadat. Nepouzivat google vyhladavanie obrazkov. Maximalne pre overenie odpovede. Ak postnu odpoved viaceri hada sa film od toho kto odpovedal prvy. Odporucam najprv postnut odpoved a tak hladat
Ked nechcete pridat dalsi film tak to napiste nech ho prida niekto iny. A dame si dalsie pravidlo: Na pridanie dalsieho filmu si dame 5 min limit. Po limite moze hocikto pridat film. Ked pridaju viaceri tak sa hada prvy ktory bol pridany po 5 minutach. @lochnessko mas 5 min od teraz.
musim vymisliet fintu aby sa nedalo kuknut lebo ked si vsimnete a date pravim tlacitkom a otvorit na novej karte vsetky obrazky tam maju nazov v linku teda skoro vsetky skusim dat ťažké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
pridajte dakto
teda ak to je on
ale aj v url to je, tak snad hej
Kto si pameta XD
its kind of a funny story tuším?
a súhlasím, že by ste sa tu mali zaktivizovať, dávam tomuto fóru moje buditeľské požehnanie.
» encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
To je ruka ruského vojaka na obrázku?
No ale tak nech sa netoto, tak dám ešte raz, aby sa vedelo, čo sa háda.
@bizbilio Je to Now is Good!
My bad... -.-
Som zvedavý
musim vymisliet fintu aby sa nedalo kuknut lebo ked si vsimnete a date pravim tlacitkom a otvorit na novej karte vsetky obrazky tam maju nazov v linku teda skoro vsetky skusim dat ťažké
@jack3265 ano
Candy (2006)
takze idem ja tento je tvrdzy oriesok podla mna
Welcome to the Jungle (2013)