Aby ste si nepovedali, že Teal pridáva len samé trololovské ankety, zobral kvôli vám lieky na ukľudnenie, zapil ich trojitou domácou a napadlo ho vás otravovať s fórom, kde môžte anonymne postovať svoje nudes.
Kuk 1. koment pre objasnenie, čo Teal sce.
Zadanie je veľmi jednoduché:
Pridaj sem dole svoju nahú cici... pridaj sem do komentára fotku zostrojenú osobne tebou, ktorá v tebe evokuje príjemné pocity, spomienky, prípadne takú na ktorej sa ti podarilo zachytiť niečo zvláštne alebo zaujímavé. Alebo pridaj svoju top depresívnu fotku. Pridaj sem selfie seba, svojho škrečka, landscape vyrúbaných Slovenských lesov, sovietske paneláky, svoj obed z vlaňajšej dovolenky alebo ako si prevrátil na strechu tatkovú Audinu. Alebo pridaj svoje nudes. Mne je to jedno, JA vám dávam možnosť sa rozhodnúť!
(prípadne sem mrdni len link, ak takú fotku už máš na Birdzi alebo na Tumblr alebo na Pokeci)
Oh a dovoľujem ti aj pridať objasňujúci popis k fotke, aby sme pochopili s čím máme tú česť. Alebo ho nepridaj. Pridaj ho, ak si myslíš, že to niekoho zaujíma.
Pekný večer!
@papver teraz neviem, či to je naozajska otázka, alebo si ty robíš trololo zo mňa...
Každopádne ju musíš uploadnúť zo svojho zariadenia na nejaký image hosting service... Na internety. Najznámejšia stránka je asi » imgur.com/upload...
Vložíš tam svoju fotku a link ktorý ti vygeneruje pridaš tuto pre nás. Ak sa bude končiť .jpg tak ti ho aj pekne zobrazí priamo v tvojom príspevku, ako kolegom vyššie.
Alebo môžeš štandardne pridať fotku na Birdz a link vložiť tuto do komentára.
Nie, normalne sa pytam. Tiez uploadujem na imgur, ale ked sem potom pridam link, tak sa mi tu nezobrazuje obrazok ako uzivatelom vyssie. Iba ten link sa zobrazi, na ktory treba kliknut.
@papver až uploadneš fotku rozklikni si tú roletku (pc pravé tlačidlo na myši, telefón ťukni na obrázok a drž) a daj otvoriť obrázok na novej karte. Otvorí ti ho s adresou ktorá končí .jpg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Pridaj sem dole svoju nahú cici... pridaj sem do komentára fotku zostrojenú osobne tebou, ktorá v tebe evokuje príjemné pocity, spomienky, prípadne takú na ktorej sa ti podarilo zachytiť niečo zvláštne alebo zaujímavé. Alebo pridaj svoju top depresívnu fotku. Pridaj sem selfie seba, svojho škrečka, landscape vyrúbaných Slovenských lesov, sovietske paneláky, svoj obed z vlaňajšej dovolenky alebo ako si prevrátil na strechu tatkovú Audinu. Alebo pridaj svoje nudes. Mne je to jedno, JA vám dávam možnosť sa rozhodnúť!
(prípadne sem mrdni len link, ak takú fotku už máš na Birdzi alebo na Tumblr alebo na Pokeci)
Pekný večer!
Každopádne ju musíš uploadnúť zo svojho zariadenia na nejaký image hosting service... Na internety. Najznámejšia stránka je asi » imgur.com/upload...
Vložíš tam svoju fotku a link ktorý ti vygeneruje pridaš tuto pre nás. Ak sa bude končiť .jpg tak ti ho aj pekne zobrazí priamo v tvojom príspevku, ako kolegom vyššie.
Alebo môžeš štandardne pridať fotku na Birdz a link vložiť tuto do komentára.
Napriklad v mojom starsom fore koment @1 » www.birdz.sk/forum/najkrajsi...
som to tiez uploadla na imgur, pridala linky a nezobrazilo sa.
» birdz.sk/staphylococcus/...