isto mate plnu tasku uctov z obchodu ako ja, zoberte nejaky random, odfodte a postnite ho sem teda nemusite, ale ked vam jebe od radosti ako mne tak mozete
alebo aspon napiste ake su na nom polozky, kedy ste to kupovali a tak
to každý by tak mal... proste natočiť si celý svoj deň, kadiaľ chodí, čo robí, až po moment kým nejde spať a potom to postriháš do takého 5 min videa zaujímavá koncepce
@piter09 to je co za ftakovinu? som tam vytlacil jednu bakalarku v tvrdej vazbe + 2 v tej hrebenovke nejakych 120 stran dokopy to bolo a vyslo ma to 30 evry + s tym ze mi to spravili napockanie
ja som dnes bola v obchode ale uz som to vyhodila ale bol to asi taky nakup ze "zelene olivy", "haribo picobala" a "nanuk" moja svata trojka. ked mam skuskove a som zufala,idem do obchodu, kupim si tieto tri položky a už som zachranena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale dnes idem do lidlu, tak vam ukazem, co som nakupil
minule sme tam vytlacili 16 CB stran a stalo to vyse 2 eura O_o
ten grecky jog za 9 korun,iha
áá, je to otočené, ale ide o nákup na minuloročnom Colours of Ostrava a s @tikalok -om sme si nakúpili vodné pištole, pivo, banány a Ledňáček
500g syra
oslava mojej 19ky
a neviem nájsť účet z toho večera z baru, cca 120€
To 500g su spagety
To vážne ?
kazdopadne su to taiwanske dolare 1 euro je cca $33.