jj presne taki ludia maju najviac kamaratov mala som spoluziaka co mi toto bezne robil ze cestou v elektricke mi sam zacal co mal na ranajky, co bude doma robit a ako sa vyspal. neskutocne otravne
v mojich očiach je ukecanosť odpudzujúca vlastnosť .. skôr ju na ľuďoch tolerujem ako obdivujem
¯_(ツ)_/¯ ale ak to na tom záleží tak sa to skus naučiť ... rozprávať o jednej veci dokola a rozvíjať ju až na tie najdetailnejšie úrovne a absolútne ignorovať pauzy v dialógu ktoré maju byť určené partnerovi
Podľa mňa ak nie si ukecaný od malička tak to nezmeníš, môžeš sa nejaku dobu snažiť, huba ti môže ísť ako voda na mlyn ale po čase ťa to nebude baviť a budeš z toho unavený človek ťažko zmení niečo čo mu je dané geneticky
@Pukiiki mám pomerne dosť veľmi výrečných kamarátov... fakt iba jeden z nich je naozaj zábavný takmer vždy, ostatní sú väčšinou otravní a trepú 2 na 3... takže nechaj tak, byť mĺkvym introvertom je celkom fajn... a češi majú ešte jedno overené príslovie - mlčeti zlato, mluviti stříbro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
¯_(ツ)_/¯ ale ak to na tom záleží tak sa to skus naučiť ... rozprávať o jednej veci dokola a rozvíjať ju až na tie najdetailnejšie úrovne a absolútne ignorovať pauzy v dialógu ktoré maju byť určené partnerovi
@Pukiiki mám pomerne dosť veľmi výrečných kamarátov... fakt iba jeden z nich je naozaj zábavný takmer vždy, ostatní sú väčšinou otravní a trepú 2 na 3... takže nechaj tak, byť mĺkvym introvertom je celkom fajn... a češi majú ešte jedno overené príslovie - mlčeti zlato, mluviti stříbro
2.) mne sa huba nezavre a som dosť otravná, takže byť tichší je v poriadku