gombik a kabatu z obchodu, lebo tak nakkt boli nasite na tom mojom, ze dva som stratila hned v priebehu par dni a len jeden nahradny som mala a takee specificke gombiky to boli, ze iny by mi tam nepasoval, a mali to lepsie nasit proste tak zato si mozu sami
@6 ach ano a nebola som jedina, lebo pri ziadnom kabate co este mali v obchode nebol nahradny gombik, vsetky pobrate tak som musela urvat z kabatu surovo :/
spolužiačke nejakú mapu, ktorá označovala veci ktoré neexistujú ale myslel som si, že nájdem poklad dnes sa na tom smejeme a raz aj peniaze ked som mal osem
Keď som bol menší tak som ukradol babke pár xanaxov a naraz som ich užil Potom niekolko krát som ukradol 1-2 cigarety mame alebo tatovi (keď som nemal žiadne cigarety) Raz za čas sa stane že sa mi minie jedlo a nemám žiadnu šunku/syr čo by som si dal na chleba tak si "pozičiam" od niekoho z intráku, ale tak to si nemyslím že je také strašné, snáď za to nezhorím v pekle
linku na oči za pár korún :/ aj so sesternicou, lebo predavačka nie a nie prísť a my už som sa ponáhľali ono to bolo už strašne dávno a ešte som sa ani nemaľovala , preplo mi :/ a ľutujem to ...
keď som mal asi 10 rokov tak som si zobral zopár pistácií z tých čo sa kupovali na váhu...a strašne som sa bál keď som šiel cez pokladňu či to nezačne náhodou pípať
Z lidlu si zoberem niekedy viac pistacii a ked mama nakupuje tak ich potajme jem aby si to nikto nevšimol.
a minule som ukradla jednu mini naušničku z gate-u, vlastne ukradla kamaratka ktora mi potom šupla do vrecka bo ja som sa bala aby si ma nevšimla predavačka .. niekedy som brala peniaze ocovi ale to už ma prešlo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale už som to všetko vrátzil trojnásobne !
hračkársky! A bol úplne super. Skryla som ho do kočíku pre bábiky.
Inak mame priebežne beriem žuvačky.
( ide nám karta )
z obchodu nič..
ani odiného člvoeka
(nenápadne popíjanie pitia od @annienkabublinka nerátam
a minule som ukradla jednu mini naušničku z gate-u, vlastne ukradla kamaratka ktora mi potom šupla do vrecka bo ja som sa bala aby si ma nevšimla predavačka .. niekedy som brala peniaze ocovi ale to už ma prešlo ...