Keď sme boli raz v BB v kníhkupectve, mali tam na pulte položené rôzne časopisy. Keďže bola s nami ešte moja malá sestra a dve deti od známych, tak som zobrala pre všetkých nejaký detský časopis - myslela som, že keď tam toho majú takú kopu, tak je to zadarmo, nejaké propagačné veci. Keď sme potom o hodinu neskôr sedeli v nejakej reštaurácii, tak si moja krstná všimla, že na tých časopisoch je cena v prepočte okolo 4 eur - takže som ten obchod obrala o 16 eur spolu...sme sa všetci zasmiali, lebo tie časopisy boli aj tak dosť hlúposť, vylúštili sme tam nejakú krížovku, ale nemala som odvahu ísť to tam vrátiť...
keď som bola malá,milovala som tie jogurty Kostíci a vždy keď mala byť pod viečkom nejaká magnetka,nálepka alebo niečo,tak som vždy ale 5 magnetiek z obchodu zobrala
jj už dávnejšie, keď som bola v Tescu, mali tam jeden drahý časák a v ňom veľký plagát, ktorý som musela mať. lenže ten časák bol nemecký a nič ma v ňom nezaujalo a za takú cenu by som ho fakt nekúpila.. tak som ten mega plagát odtrhla a dala som ho do Kamaráta, ktorý som vtedy stále kupovala a predavač keď začal pri pokladni listovať toho Kamaráta... som sa fest bála, že na to príde ale našťastie si nič nevšimol :3
nevrátila som nejaké učebnice do školy, ktoré sa mi hodili ale tak, koľko študentov ich ani neotvorí keď im ich aj dajú, ešte k tomu fyziky/chémie, myslím, že to až taká strata nie je
keď som brigádovala v Tescu a videla z pohľadu zamestnanca, koľko sa tam kradne a aké je to jednoduché, tak som si to tiež vyskúšala a vzala som si jedny malé Oreo sušienky.
v detstve som bol veľký zlodej, jedna skautská šatka (lebo som už vtedy chcel byt skaut 1000 korún ktoré som minul na škatuľu s HP nálepkami (ale už som to niekoľkonásobne vrátil), taká stará mapa s neexistujúcimi kontinetami od spolužiačky, ktorá na to vzápätí na druhý deň prišla a vyhrážala sa mi
od vtedy už nič našťastie, moje kleptomanské sklony vekom zmizli
cigarety a drobne nasim bezne, ale z obchodu ani asi nie, ale kamoska raz chcela strasne jeden nahrdelnik z tesca a ked som sa nepozerala hodila mi ho do kabelky a tak sme vysli von, takze som ho vlastne slohla ja
Fúha..ono sa to za krádež asi nepovažuje..ale ako decko..keď som šla s mamou do akéhokoľvek obchodu, vždy som sa vytratila k drogérii a otvárala som zubné pasty a ochutnávala som ich. Väčšinou,kým ma mama našla, podarilo sa mi "znehodnotiť" aj 4-5 balení Mama to potom musela platiť.. doteraz si pamätám, že kedykoľvek som prišla do kúpeľne, v poličke bolo aj 20 zubných pást rôznych značiek Bože, doteraz si pamätám tie chute.. á ten super pocit, či ma chytia alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale takto z obchodu nie..len raz ked som si kupovala nejaké gate tak sa mi páčil opasok z iných tak som si ho dala na tie svoje
a potom nejaké sály, vlajky.pelendrek...
rebélia
od vtedy už nič našťastie, moje kleptomanské sklony vekom zmizli
Babke zo špajze fľašu slivovice a dedovi pár cigariet Inak nič
Ale sponky som si, to je praktické.
Gumičku na vlasyyyyyy.