No, kancelársku gumu na fare ... a potom ešte... ale to je jedno, bola som blbá a už nevrátim to, že som to urobila... ale to odcudzené určite áno, a stonásobne :c)...
párkrát sa stalo... keď som bola malá, ale to len také sprostosti ako kamoške gumičku, alebo rúž, no viem, ale nakoniec si tá vec aj tak vždy našla cestu späť
V škôlke nejakú skladačku. A v obchode som sa pokúsila ukradnúť nejakú čokoládu, ale predavačka si to všimla a povedala mame... Samozrejme, že som som zdrhla a bola pod regálom.
ja som asi tiez nieco niekedy ukradla,asi cukoladovu tycinku. To "asi" je tam preto,ze to bolo davno a je mozne,ze to ani nebola skutocnost ,ale sa mi to snivalo,ale pamatam si, kde bol ten obchod aj v ktorom regáli to bolo... raz sa mi snivalo,ked som mala asi 8,ze som si pri škrobaní mrkvi odrezala ukazovak a vysel len na kožtičke a sa mi potom zrástol.do puberty som si myslela,ze to bolo naozaj,lebo som tam mala malu jazvičku...ale to je do ineho foora sorry
v škôlke asi 3 hračky a asi pred 2-ma rokmi mala moja kamarátka takú záľubu že kradla v číňanovi prstene ... jeden ukradla aj mne no trochu ma hrýzlo svedomie.... ale sviňa aj tak mi ukradla malý
@semhamforas to som ti raz zobral, s marianom, ty si bol neviem kde asi na obede a ked si sa vratil ze sa pozries do penazenky ale medzi tim sme na tom s marianom zabudli potom v autobuse ze aha 100 petovich korun tak som ti hned volal a na druhi den som ti ich vratil, to si uz nepametas ? jj stou penazenkou to bolo tiez zabavne, hold si nedavas pozor na veci, ak by som bol svina uz ju nemas
Čokoládu v obchode? Are you fucking kidding me? ... v živote nikdy nieco z obchodu. .asi by som sa zabila nevedela by som spavat. ..mame som raz ukradla 2eura a to sa neda ani kradezou nazvať..
haha no jasné, ešte ma napadlo že, ako malá som v tescu otvárala a ovoniavala mydlá, a potom som si myslela, že ma majú na kamere a prídu si po mňa ... A ešte občas, oriešky v supermarketoch, také tie voľne čo sú vo veľkých košoch-šak treba okoštovať, či sú dobré
nepocitam ked idem s ocom na drevo , lebo to neni podla mna kradez ale sluzba verejnosti bereme len popadane stromy alebo stare vyhodene nabytky a podobne ,, ale ako decko som ukradol skakacie lopticky v auparku ked sme boli na vylete zo skoly
Nikdy som nič neukradol len som si to zobral domov aby si som si to mohol lepšie pozrieť.A že to niekomu chýbalo? Tak to už nie je môj problém.Nie som charita aby som rozdával.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
P.S. hrame dnes?
v škole stykač .. potreboval som
ja som asi tiez nieco niekedy ukradla,asi cukoladovu tycinku. To "asi" je tam preto,ze to bolo davno a je mozne,ze to ani nebola skutocnost ,ale sa mi to snivalo,ale pamatam si, kde bol ten obchod aj v ktorom regáli to bolo... raz sa mi snivalo,ked som mala asi 8,ze som si pri škrobaní mrkvi odrezala ukazovak a vysel len na kožtičke a sa mi potom zrástol.do puberty som si myslela,ze to bolo naozaj,lebo som tam mala malu jazvičku...ale to je do ineho foora sorry