zobrala som jednu pistáciu aj to ma videli..a bratranci predo mnou si dali do vreciek za hrsť pistácii.. a ich nevideli to je ale .. svinstvo odvtedy sa o to ani nepokúšam..
tak vcera v tescu, ,,aha pistácie" a uz som len lúskal ...a jasne ze ked sme boli sopliaci tak sme par krat ukradli nieco, napriklad žuvačky a podobne somarinky
uz kopu krat som rozmyslal ci nieco nepotiahnem ale nastastie este nikdy (mozno nejaky ten arasid alebo cukrik som si zobral, ale to sa nerata som nic neukradol
vzal som v jednote tu malú čokoládku Figaro z jahodovou náplňou mal som asi 4 a dostal som bitku že si to ešte teraz pametám....a druhý krát asi keď som mal 5 som našiel u babky 500 korun v skrini a som si ich vzal do svojej pokladničky....keď mi na to prišli prišiel som aj o celu pokladničku a mojích tažko našetrených 48 kurún ((....odvtedy ani raz a) neoplatí sa b) nieje to čestné
ano raz nalepky z takeho casupisu v bille... a raz... noo NECHTIAC... durex =/ vzdy ked ideme s kamoskou do billi tam maju pri pokladni kondomi a mi si vzdy len tak robime prcu... a ja som si kupovala nanuk a ona mi to akoze prihodila k nakupu tak ja som jej to hodila do tasky... a ona uz sa to hambila vybrat bo uz sme boli skoro za pokladnov ...
ale inak som chcela hlasovat aj za ine moznosti:
- Len tak tipujem, že sám zakladateľ ankety je zlodej (kto vie ?!)
ja som bol velmi hladny a nemal som peniaze takze som bol nuteny
bolo to cez zimu tak do zimnej bundy sa vosla bagetka a pollitrova kofola ale kupil som si zuvacky za posledne penaze co som mal aby to nevyzeralo cudne xD
@xrumka bolo to v tescu, šli sme normalne cez pokladňu a potom nas chytila pani sbskarka, mala som 14, kamoška 15, odviedli nas do miestnosti 3 krat 2 metre, kde nasledoval vysluch, prehľadali nam vrecka, zavolali policajtov a jedna pani bola taka dôležita že začala rozpravať o tom, že sme v registri trestov a nezoberu nas nikam na strednu školu a podobne...potom prišli fizli a pytali si udaje, pôvodne nas chceli naložiť do auta a odviesť domov, nech si s nami poradia rodičia, ale našťastie nas len pokarhali, plus museli sme zaplatiť spôsobenu škodu do nasledujuceho dňa(zaplatila som asi 4 evy, zobrala som nejake kremiky alebo čo to bolo). kamšoka to mala horšie, ta bola rodena kleptomanka plus mala 15, čiže do tyždna musela zaplatiť aj pokutu 500 korun, no helfli sme jej. odvtedy v tescu nekradnem. bola to len otazka času, kym nas chytia...no depku z toho nemam, nahodou to bola fajn skusenosť. a to som ešte mala skusenosť, asi keď som mala 8, tiež v tescu ale bez fizlov-ti debili v tescu tvrdili, že som ukradla cukriky a pistacie, pričom som nezobrala nič...
ak už chcete kradnuť, tak jedine v obchodoch. pripadne okradajte svojich vlastnych rodičov (nech zdvihne ruku ten, čo je bez viny!) ale ten kto okrada svojich kamošov, je obyčajny hajzel
@xrumka hej....ale som rada že sa to stalo, možno by som to robila doteraz. no kradla som jedine v tescu, na nejake corner shopy som si netrufala. kamoška bola profík, klobuk dolu...ja tak maximalne plagaty z kamarata a brava, ešteže som z tych plagatov už vyrastla...
@Whatsername no fuha to muselo byt ! Ja bi som v tescku asi nekradla...maju tam sbskary a to je dost blbe...ja som napr. kradla v supermarkete len tak sama z nudy ! takze vosla som tam bola zima mala som bundu newiem preco ale proste som zamierila ku konzervam kde maju krmivo macky a psy a oproti su tie lahodky ci co...no tak som sa oprela a dala si to do vacku potom som zobrala niaky prasok do vody niaka malinovka no a potom som isla kde boli papiere zosity atd tak som si odzipsovala bundu a vlozila si tam taku velku pohladnicu a este k tomu bolo vela inych veci...taka daka blbost no a ja si nevsimla a na mna cumely dalejj 2 predavacky a zavolaly si ma...tak som isla k nim a zistily-no sak to uz ajj vydely ako to kradnem tak mi to zobraly...ale ja som sa chytit nedala !!! Tak som bezala a tie 2 ma nahanaly a ajj tak ma chytily...newa co uz...tam ma zaviedly dakde dozadu kde bola este jedna tetka za stolom a jeden ujco...a este tie 2 pytaly sa ma na meno a priezvisko a ze kde byvam...ja som im ajj tak powedala ine priezvisko Sak co si myslia...a este sa ma pytaly kde byvam a ja ze tu nebyvam ze som tú na prazdninach...a ta jedna powedala : Ja som ju tu vydela uz velakrat dohovie odkedy uz kradne ! Ale to bol 1x ! No a potom ma nastastie pustily a este mi powdaly abi som zavolala svojiich rodicov ze sa s nimy chce porozpravat ! Uz ma ajj vydii ! Jasne ze som ich nezavolala...A najjlepsie na tom bolo ze v bunde bolo dost vydno tu velku pre macky konzervu ktoru som tiez zobrala a este k tomu ten prasok Vonku som ju ajj tak vyhodila... Odvtedy uz nekradnem to som mala niako 9-10 rokov ale od vtedy nerada na to spomynam !!!!
no ja sa svojim najobjemnejsim ulovkom ani pochvalit nechcem akoze to bejvavalo asi tka rped rokom a jaksi som mavala privali adrenalínu...ale take kktinky ako privesky, balzami, ceruzky a tak....potom šatku ááá.....
Kedysi pomerne často, chytili ma raz.. ako preukaz totožnosti im vtedy stačil preukaz z knižnice, na ktorom je len meno a nemal by byť problém ho sfalšovať, fízli tiež v pohode, jeden len vytiahol pár osobných údajov (nemusia byť správne, overovať to zrejme nebudú, ale treba na to mať bunky a radšej si všetko premyslieť dopredu, čo nebol môj prípad) a rozhodol sa, že mám enem zaplatiť škodu a ísť A povedal "ešteže nemáš 15 rokov, potom by si mal inak po piči" Tak radšej už nekradnem, kór ešte keď som sa nedávno dozvedel, že všetko, čo sa ukradne, sa zamestnancom stŕha z platu, tak v obchodoch budem kradnúť, len keď bude treba
Ja si pamatam ze ked som mala sest rokov, chcela som v samoske pri ihrisku ukradnut sumienku. Nemala som dost odvahy a tak som radsej zaplatila tu jednu korunu a dala sem si.
Odvtedy som uz nekradla nikdy... Teda raz hej, neumyselne, mala osm na hlave capicu z obchodu v ktorom sme boli a av aute sme zistili ze sme ju zabudli zaplatit.
Ja nemam to srdce okradat ludi o ich peniaze, vzdy si poctivo kupujem listky na autobus a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Povinné doučovanie Slovenského jazyka pre celý birdz!
@1 2 "slovenského jazyka", nie "Slovenského jazyka"
@21 "Úplne", nie "Uplne"
dobré, však?
ale inak som chcela hlasovat aj za ine moznosti:
- Len tak tipujem, že sám zakladateľ ankety je zlodej (kto vie ?!)
- Som bohatý a nepotrebujem okrádať iných
bolo to cez zimu tak do zimnej bundy sa vosla bagetka a pollitrova kofola ale kupil som si zuvacky za posledne penaze co som mal aby to nevyzeralo cudne xD
Ale poviem si buď "Za tri éčka sa ti to neoplatí poťahovať, zaplať." alebo "Za takú cenu to určite budú mať dobre zabezpečené, zaplať."
Ale SBS-kári a predavačky za mnou skoro všade sliedia..To na mne až tak vidno?
ale už ma to nebaví...
Odvtedy som uz nekradla nikdy... Teda raz hej, neumyselne, mala osm na hlave capicu z obchodu v ktorom sme boli a av aute sme zistili ze sme ju zabudli zaplatit.
Ja nemam to srdce okradat ludi o ich peniaze, vzdy si poctivo kupujem listky na autobus a tak