Čo takého vám ukradli? Na cestách mi dávnejšie ukradli policajti 500 Eur a napr. dedkovi ukradli včelie úle. Stalo sa vám, že ukradnutá vec sa našla? Prípadne, že polícia nejako pomohla?
@barky snáď to pálenka aj vráti a tá historka s fízlami je veľmi zapletená. Tak stručne v krátkosti, bolo to v južnej amerike a predchádzal tomu prepad s nožom, z ktorého som vyviazol živý, síce s rozbitou rukou a mobilom. Len následne ako ma riešili fízli, tak mi trikrát predo mnou prepočítavali prachy a ja debil a ešte v šoku z toho prepadu som nevenoval tomu pozornosť, aj keď to robil pol metra predo mnou. To zmiznutie peňazí som si všimol až ráno, keď som si ich skontroloval.
zabudnutý sveter v škole na výške....(by tam človek väčších inteligentov očakával ) naj bolo vidieť v ňom potom jednu slečnu navlečenú :wow áno, mohol byť aj jej, ale roky sa už nepredával, tak neviem neviem...no a ísť za niekým a obviniť ho za takýchto okolností z krádeže mi prišlo trochu od veci...
Sluchadla z iphonu. Zabudol som si ich v skole v lavici, na poslednej hodine, takze tam bola uz len upratovacka a hned na dalsi den tam neboli a nikto o nich nic nevedel. Teraz tam chodi po skole a upratuje s nimi v usiach
Bicykel Môj prvý "horák" Dostala som ho na Vianoce,keď som mala 10. Prvýkrát som ho mala vonku...Zostal mi po ňom len prerezaný zámok pri plavárni,a sklamaná detská dušička
ukradli mi niekoľkokrát niečo, ale vždy to boli len maličkosti, naposledy mi ukradli gumáky a pravidelne mi kradnú oblečenie, resp. sa mi nevracia späť
nikdy nič o čom by som vedel. raz som cítil / počul ako mi chlapík v Poľsku na trhoch rozopína ruksak - ale nič tam nebolo a keď som sa obzrel, videl som ho ako mizne v dave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nenasiel nikdy
a na toto mám štastie mna jedine okradla žena o srdce a pálenka o rozum
neviem
200 korún
suky.
mobil mi našla polícia
a na strednej mi vratnik ujebal encyklopediu