ano raz ....ale to bola stratokrádež =P ....nechala som ho na lavicke a ked som sa tam o 3 minuty vratila uz tam nebol....zobrali ho nejkay dvaja opilci ....a bola som aj na policii a povedali ze oni ho isto najdu podla signalu....ale tak nestalo sa =D
@lilly09 podla signalu urcite nie ? aby mohli niekoho policajti vystopovať podľa mobilu musí najprv sudca pre prípravné konanie vydať príkaz. Tomu zväčša predchádza ohlásenie poškodeným na polícii, spísanie zápisnice, začatie trestného stíhania, výsluch poškodenej, spracovanie podnetu pre prokurátora aby podal návrh sudcovi na vydanie príkazu. Sudca vydá príkaz, ktorý sa doručí mobilným operátorom, ktorí vzhľadom na tisícky podobných žiadostí doručia požadovanú informáciu po polroku, pričom ak niečo zistia, tak je to číslo x-tého používateľa mobilného telefónu v rade po zlodejovi, ktorý sa ukradnutého mobilu zbavil v priebehu pár hodín po krádeži. Je skôr pravdepodobné, že len čo zlodej dotelefonoval s autorkou, zlomil a vyhodil SIMku a mobil predal, prípadne ho založil v záložni
Policajti to uz neriesia a radsej povedia ano dame vam vediet ked ho najdeme Dovidenia
@linuxacik ...no ved hej to som uz dopredu vedela ze ho nenajdu =D ale tak ..oni ma tam zavolali a aj vypocuvali a take dristy =P ....a nic z toho ...ale ved to mi je jedno ...aj tak bol mobil stary a este k tomu som mala aj ocove cislo a stale ma otravovali vsetci ludia co mu volali a jak som im len oznamovala ze ma nove cislo =D ...teraz mam od nich pokoj =P aspon
to skoro je tak ze ten dotycny mi ho uz kradol ale bolo to v skole este na zakladnej a ucitelka sla za nim a videla ho ako dava moj mobil do vrecka takze ho neukradol nastastie
ale to preto lebo som mobil nemal u seba ale polozeny inde lebo sme mali telesnu
@25 hm...vydno ze sa nevyznas...lebo mobil dokazu vystopovat nie len podla sim karty, ale aj podla kodu mobilu, ktori je v kazdom mobile ini. ano, da sa zmenit ked mas na to soft a kabel. ale myslim ze vetsina beznich ludi take veci doma nemava. podla toho vedia vystopovat mobil a dokonca aj toho kto ho pouziva ( ved pri kupe sim karty davas svoje osobne udaje).
k teme- hej, raz ukradli . ale ja viem z kim pijem ,aj ked som spiti pod obraz boziii do 24 hodin som ho mal naspet a v poriadku
@34 ja viem o IMEI (*#06 kode takto ked tam das inu SIM kratu stale ta mozu vystopovat lenze povec mi vies svoj IMEI kod? pochybujem ze niekto si ten kod niekde zapise a druha vec je že IMEI sa dá prepísať v pohode aj softwarovo ale aj hardwarovo ovsem len niektore typy napr.nokia 3310 a nemusi byt hned GURU
@35 mas ho v zarucnom liste,a na krabici ved som pisal ze hej, ale....nie kazdi ma na to potrebne veci. a ma to aj ine uskalia ,ktore tu nebudem teraz rozoberat........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
bol to môj úplne prvý mobil a samozrejme,že sa už nenašiel.
teraz si už dávam pozor na tieto veci.
Policajti to uz neriesia a radsej povedia ano dame vam vediet ked ho najdeme Dovidenia
to skoro je tak ze ten dotycny mi ho uz kradol ale bolo to v skole este na zakladnej a ucitelka sla za nim a videla ho ako dava moj mobil do vrecka takze ho neukradol nastastie
ale to preto lebo som mobil nemal u seba ale polozeny inde lebo sme mali telesnu
Zatial neukradli si dávam na to Pozor,,Strážim ako oko v Hlave
k teme- hej, raz ukradli . ale ja viem z kim pijem ,aj ked som spiti pod obraz boziii do 24 hodin som ho mal naspet a v poriadku