Ukradni toto forum za ucelom stazovania sa, ze si nemozes najst partnera!
zaujala ma schopnost K. uniest prakticky akukolvek temu a zakomponovat do nej staznost o zlozitosti hladania si zeny. tak som zalozil forum, ktore je na to urcene
ked to tu aj okomentujem nahodou, tak to bude uplne zbytocne, lebo nikto si tento moj koment nevsimne, nikto sa o mna nezaujima a nikto ma nelubi takou tou romantickou laskou, fnuq
Ukradnem používateľovi K. toto forum na propagáciu anime Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai! Vrelo odporúčam a čakám na prípadnú diskusiu
Ukradnem toto forum na to, aby som sa postazovala, ze typek s ktorym momentalne ??chodim??? je v karantene a mne hormony jebu na gebulu viac nez kerovi.
Ja som uz dva roky sama (a rok bez crusha na byvaleho a schadzanim sa nim) a nemozem si najst partnera ktory by mi vyhovoval. A ano vadi mi to, ze mam pocit ze sa ku mne nikto nehodi ako moj ex. Ale nevadi mi cakat na toho spravneho sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov