nemám tu možnosť pre seba... :/ sem tam (no.. asi tak raz za rok-dva), keď sa vyskytne príležitosť, tak tak nejak prirodzene z obchodu niečo zoberiem akože nie kleptománia.
napríklad v camden towne v londýne som si chcela kúpiť mikinu, obliekla som si ju, predavačka totálne ignorovala moju požiadavku na zrkadlo, tak som odišla aj s mikinou na sebe a nikto si to nevšimol
Som si dala rožky do sáčku, idem ku pokladni, povykladám si nákup a začnem frflať kde mám tie debilné rožky, že som ich tam asi nechala položené alebo čo, nadávala som si furt, že sa už ani vracať po ne nejdem a že aká som sprostá. A ked som dosla domov som zistila ze mi ten sacok z rozkami visi na ruke
@kokinka keď oni k tomu priam tak povzbudzovali tou svojou nevšímavosťou! ja som si ju vážne chcela kúpiť! len keď ma tam proste ignorovali...
a urobila som viac takýchto vecí... ako malá som si zobrala žuvačky v obchode, nezaplatila som za zmrzlinu, jednu knihu v antikvariáte som si kúpila a druhú odniesla v taške akoby nič, na základnej škole som trpela neustálym bratím drobákov druhým ľuďom, lebo mne rodičia nedali a nemala som na autobus...
@skeletonjack hej, ja som taká doteraz. len dva roky dozadu som vzala z turistického obchodu v loondýne model dabldekra, aby som ho mohla dať bratrancovi! (a nahovorila ma na to mama ) a sem tam sa idem zadarmo najesť do tesca
@grietusha ja som si zacal brat veci ked som bol maly...som bol v tescu a tam boli skakacie lopticky a ja som ich strasne cel..ale nemal som dost cash..tak som si 3 zobral a odisiel...potom som si len sem tam osik..a ted si skoro kazdy den berem hocico naco mam chut ..ves kolko usetriim??
@skeletonjack zas tak chronické to nemám už nevezmem niečo preto, lebo nemám peniaze, ale skôr kvôli tomu adrenalínu raz za čas nejakú maličkosť. asi ako holly v raňajkých u tiffanyho . a keď je príležitosť ako pri mikine
jezis maria..v poslednej robote som za posledny tyzden co som tam robil nakradol tovaru za dobrych 10 000sk...nieze by som bol nejaky zlodej, ale ked ojebavaju mna, tiez s tym niesom moc spokojny. dnes plati pravidlo: kto nekradne, okrada svoju rodinu
@narazuvzdornaa jasné, ešte zapaľovače treba predo mnou schovávať a vlastne minule som týpkovi v krčme rovno pod jeho nosom vzala plnú krabičku cigariet a keď sa na ňu pýtal, tak som len nevinne a nechápavo zaklipkala očami (A) ale ono to vyzeralo tak, že si ju tam niekto zabudol.
a inak som zabudla poznamenať, že kradne každý z vás alebo mi chcete povedať, že si nesťahujete hudbu? nie je to krádež v pravom zmysle slova, ale nepriamo isto
@grietusha ved ani ja nekradnem zheby som nemal peniaze...kebyzhe nemam love tak kradnem drahe veci a potom to predam....ale to by bola hamba...mne ide len oto napetie co vznika ked neco berem ..a nechavam si trofeje zhe ako vysoko az zajdem
raz som chcel v carrefoure kupit pistacie apredo mnou tam taka skurvena stara spinava ciganka strcila paprcu a za hrst si dala do huby...ma naplo a isiel som kupit balene radsej
@grietusha Kokos šak ty čorkuješ vždy keď sa ti naskytne príležitosť. Uvidíš peňaženku na stole a v pohode by si ju zobrala sa mi zdá Ani by si sa nepýtala či niekoho je.
ano aj dnes som kradol opat u susedov majú chutné marhule a sú tak blízko plota že ich aj spoza plota dočiahnem no tak si nezoberte ked môzete a nemusíte ísť do susedov
Ak sa to týka aj pirátstva tak som zlodej, ktorý by sa ani v Quantanáme nemal za čo hambiť... ak sa jedná o klasické veci tak väčšinou len na jarmoku... krowky sú moja špecialita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
napríklad v camden towne v londýne som si chcela kúpiť mikinu, obliekla som si ju, predavačka totálne ignorovala moju požiadavku na zrkadlo, tak som odišla aj s mikinou na sebe a nikto si to nevšimol
no. takéto mám na mysli
Som si dala rožky do sáčku, idem ku pokladni, povykladám si nákup a začnem frflať kde mám tie debilné rožky, že som ich tam asi nechala položené alebo čo, nadávala som si furt, že sa už ani vracať po ne nejdem a že aká som sprostá. A ked som dosla domov som zistila ze mi ten sacok z rozkami visi na ruke
a urobila som viac takýchto vecí... ako malá som si zobrala žuvačky v obchode, nezaplatila som za zmrzlinu, jednu knihu v antikvariáte som si kúpila a druhú odniesla v taške akoby nič, na základnej škole som trpela neustálym bratím drobákov druhým ľuďom, lebo mne rodičia nedali a nemala som na autobus...
ale inak som strašne slušná a dôveryhodná.
ježiš, to znie
ale tak čo, no... chudobný študent... (A)
@pernik zbytočné, väčšinou robím strašne veľkú tržbu, keď už nakupujem (na to, že jednotlivec a študent), len proste sem tam mi ten adrenalín nedá
V hoteloch mydlá, podložky pod poháre a tuším mám aj uterák.
Na obchody sa necítim
@grietusha asi si pojdem skontrolovat ci mam este rezervnu pneumatiku.
a inak som zabudla poznamenať, že kradne každý z vás alebo mi chcete povedať, že si nesťahujete hudbu? nie je to krádež v pravom zmysle slova, ale nepriamo isto
ale ste slabí, u nás na škole štvrtáci nakradli hardware za 88 000sk
sme zlocinci hehe
a na trhovisku alebo jarmoku je to super...