hej, nahradny gombik zo stradivariusu lebo mi na kabate odpadavali behom par dni len tak zo srandy a stratila som dva, nahradny som minula, takze hold chybal mi jeden, tak som si sla zobrat a bolo to bez vycitiek lebo zle to tam pripevnili, ich chyba!
keď som mala asi 6 rokov tak v taliansku v jednom obchodíku kde suveníry predávali taký malilinký ružový kamienok
a asi rok na to detské orbitky som rebel!
ano a bez vycitiek lebo to nebolo nikomu konkretnemu ale velkemu obchodnemu domu a fak malickost zanejake 2 eura na dnesne peniaze ... neznasam ale ludi ktory okradaju konkretne osoby ako napriklad mna
ukradli mi bycikel tak som ukradol dva,ten môj ma dodnes trápi...(ale nie bolo to hlúpe obdobie ked každý hladá sám seba ).Naštastie už také psie kusy nerobím !
Jojo cukriky, ako decko, aby som dokazala, ze nie som srac. a raz v kauflande zapalovac, zobrala som si ho pri pokladni a automaticky strcila do vrecka, ako vsetky ostatne zapalovace, ktore som kedy mala.. som si to uvedomila az neskor. Aj tak by som sa byt nimi hanbila predavat biely zapalovac s logom kaufland.
@vrahina , linn, augustin21, jasper41, hetfield, grinder, jancek, unwritten, stankina, lenuli, goldfish, hovnovhlave, sveter, wewo, torpedo08, alex458, lemontreegirlyesyours, feklus, maugly, FacingTheStorm, matiarka, wayne, Mechiha, cortes, mrspunk, MajaMaja, zuzanka1010 a paulieevans... no tak to viete ze vas vsetkych oznacovat nebudem, hovada, ale...
Hello, nice to see you all here. Now, as the more perceptive of you have probably realised by now - this is hell, and I am the Devil. Goodevening. But you can call me Toby, if you like - we try and keep things informal here, as well as infernal.
... that`s just a little joke....Now, you're all here for eternity, which I hardly need tell you is a sod of a long time!
But for now I am going to have you split you up into groups... WILL YOU STOP SCREAMING? Thank you.
Now murderers, over here. Looters and pillagers - over there please, thieves if you could join them...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a asi rok na to detské orbitky som rebel!
Na viac hriechov sa nepamatam.
Hello, nice to see you all here. Now, as the more perceptive of you have probably realised by now - this is hell, and I am the Devil. Goodevening. But you can call me Toby, if you like - we try and keep things informal here, as well as infernal.
... that`s just a little joke....Now, you're all here for eternity, which I hardly need tell you is a sod of a long time!
But for now I am going to have you split you up into groups... WILL YOU STOP SCREAMING? Thank you.
Now murderers, over here. Looters and pillagers - over there please, thieves if you could join them...