určite ste si aj vy často hovorili, že musí existovať spôsob ako sa uliať zo školy na nejakých pár dní alebo dokonca týždeň, dva. Aj bez toho aby ste boli (zatiaľ) zdraví.
No a ako jedna z väčšiny tiež nerada chodím do školy, tak som si zau
Zas ulievacky... ved mas uz len marec, my mame teraz prazdniny, neviem odkial si ani ma to netrapi ale urcite si ich mala, alebo mas aj ty.. o chvilu su velkonocne a potom zas koniec roka, vylety, ine akcie ... ved v skole je celkom fajn az na to ucenie a ucitelov..
neviem kolko mas rokov, ale preco ulievanie? Skola nie je taka zla ako sa zda. Ulievanie zo skoly ti nepomoze, narobi ti to zbytocne problemy, a ulievanie ta nenauci celit problemom , ktore ta v buducnosti cakaju, rozdiel je len v tom, ze v buducnosti ich nebudes moct riesit ulievanim
Mno a mne sa škola nezdá tak fajn. Nejde mi o to, že aby som nedostala zlé známky, pretože mi to je vrcholne jedno, ak mám pravdu povedať, ale ak sa nechce, tak sa nechce. (A)
TAk sa skus prinutit, ked sa ulejes raz, druhykrat, tak potom ta to laka stale, ale aj v skoel mas svojich rpiatelov, s ktroymi mozes zazit vela pekneho a tiez sa zabavit
ale inak vážne, kašli na to a radšej do školy choď. keď raz spadneš do toho blicového kruhu, ťažko sa z neho dostať... sama viem, o čom rozprávam... ser na ulievania a normálne choď do školy
Ty kks. Ja som nepotrebovala rady o tom, aká je škola dobrá, keď už v nej trčím dosť dlho a už je druhý polrok, mám po monitore, neviem čo odomňa aj od ostatných rovnako chcú. Veď tento posledný polrok je maximálne nedôležitý. :p
omg svietiaca lampa 4ever, to som uz X-krát využil ale ak chceš niečo na istotu, daj si kriedu... a v zime veľmi dobre zaberá vyzuť sa a skočiť do snehu, ale potom čakaj, že bude riadna chrípka
ja si zas nemyslim ze je az tak nepodstatny, nepodstatnym ho robite vy, deviataci, ktori si myslite ze uz vsetko viete a mudrejsich niet,drzim palce na strednej, mozno prides na to potom, ze aj tento polrok je dolezity
Nicoolka: To nemusí byť len o výsledkoch v škole, u nás sme doteraz presvedčení o tom, že slovenčinárka nechala jednu spolužiačku nezmaturovať len preto, že daná spolužiačka takmer vôbec nechodila na jej hodiny a keď sa konečne ukázala, tak vždy mala tisíc výhovoriek prečo nemôže ísť odpovedať aj keď jej chýbajú známky...
A matikárka nechala spolužiaka robiť komisionálky, pretože mal nedostatočnú účasť na hodinách (a to bol len reálne dlhodobejšie chorý a ona bola jediná čo mu to spravila)
ja mam ospravedlnenky odm lekarky...mozem si ix vytlacit kolko chcem...mam v compe ...ale je mi to naprd...kedze nam sa absencia ukazuje na elektronickej ziackej knizke....presny datum...TO NENI FER!
Ja som nikdy len tak nevynechala skolu. Jedine vtedy, ak som sa nestihla naucit na pisomku, tak som sa este rano ucila a isla az na tu pisomku. Alebo ked sme mali v jeden den 2 stvrtrocky a bolo toho moc vela a vedela som, ze ked sa budem ucit na obe, tak sa ani jednu nenaucim poriadne, tak som isla radsej len na jednu a tu dalsiu som si napisala pri najblizsej prilezitosti. Ale tak moji rodicia o tom vedeli a vobec im to nevadilo, pretoze to nebolo nieco take, ze by som sa flakala abo tak, len som to ucenie brala moc vazne a chcela som sa to naucit co najlepsie
hej, pamatam sa, ako som na posledny polrok v devine totalne kaslala a potom som nevedela nabehnut naspat do ucebneho kolotoca... ale ak by som v tej devine bola zasa, nezachoval aby som sa inak, kedze som sprosta
no ano, s tými pečiatkami...kamarátovi ukradol kamarát pečiatku u gynekológa, on si normálne opečiatkoval žiacku, ani si tú pečiatku nevšímal...a potom musel vysvetľovať učiteľke, čo on robil u gynekologa...
somaaaarina ak sa da vynechat skolu tak co najrychlejsie a najlepsim sposobom ... prosim vas kto vam dnes oznamkuje spravodlivost ci nieco ine akurat zbytocna patka za to co aj tak nebudes nikdy vediet a najlepsie sa uliat na konci skoli bo po klasifikacii ti uz nic nemozu ... akurat riesim ako ochoriet mno a o chvilu mi to vinde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A matikárka nechala spolužiaka robiť komisionálky, pretože mal nedostatočnú účasť na hodinách (a to bol len reálne dlhodobejšie chorý a ona bola jediná čo mu to spravila)