Ahoj akurát bereme základné formy podnikania (či čo to ) a máme ulohu: Aký kapitál(akú sumu) musí mat družstvo,akciová spoločnost a spoločost s ručeným obmedzením, aby ,,sa" mohli založit.... neviete niekto odpoved?? nechce sa mi to hladat na internete
prave som vycerpal tyzdennu davku zhovievavosti voci lenivym kokotom ktorym je este aj google pouzit zatazko, bodaj by si sa musela nabuduce jebat do kniznice kvoli niecomu takemu
@riddler tak ono to aj objektívne ľahšie je, nemusíš opúšťať stránku na ktorej sa zajebávaš miesto nejakej užitočnej činnosti, nemusíš rozmýšľať aký termín googliť, nemusíš rozmýšľať ktorý z výsledkov bude najrelevantnejší... stačí ti tupo odcitovať zadanie, za pol hodinu sa vrátiť, odignorovať všetky pravdy o tom že si lenivý kokot neschopný rozmýšľania, a prečítať si odpoveď toho jedného dobráka čo z neznámeho dôvodu rád pomáha lenivým kokotom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nech zistia ze predsalen je mozno lepsie venovat tomu tych 20 sekund a hladat to niekde kde to nepisal nahodny retard
...ak som správne pochopil, tak
A.S 33 000€
Družstvo : 1250€ na osobu
a s.r.o. a družstvo rovnako ako komentár nado mnou.