Neviem či ste už počuli o tomto zaujímavom(ináč zakázanom dokumente) Českej televízie o Kosove. Dokument sa naozaj oplatí pozrieť, aby ste videli aj iný pohľad na problematiku Kosova nie len zo strany ktorú šíri propaganda USA. Zaujímavé je na tom to, že
americania nebudu za par rokov nicim odlisnejsi od nemcov z prvej polovice 20.stor.
no albanci, o tych viem svoje kedze zili v susednej dedine par rokov, je to obycajna chamrad spinava obrezana, som rad ze ich vyhnali lebo predavali drogy...
fuj ani si neviem prestavit ze by nas ovladli madariska spinavi co nas 1000 rokov zotrocovali, ci smradlivi cigani (ale ti na to nemaju lebo 90% je ich dementnych)
@1 ja sa bojim prave toho, ze po tychto modeloch z kosova a gruzinska budu mongoli z juhu pozadovat reviziu trianonu a otvorenie benesovych dekretov. UN im to povoli, este im daju rezoluciu na utok, lebo sme im ukradli uzemie a prava (ironicky)
@2 rak toho by som sa nebal pokial viem tak EU madarov aj s celym trianonom poslala do prdele takze toho sa nedockaju... ale cele kosovo je nebezpecny precedens:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no albanci, o tych viem svoje kedze zili v susednej dedine par rokov, je to obycajna chamrad spinava obrezana, som rad ze ich vyhnali lebo predavali drogy...
fuj ani si neviem prestavit ze by nas ovladli madariska spinavi co nas 1000 rokov zotrocovali, ci smradlivi cigani (ale ti na to nemaju lebo 90% je ich dementnych)
tot moj nazor...
a btw neustále sa poukazuje na propagandu USA (ktorá je), ale bez problémov sa prijíma propaganda druhej strany. zaujímavé...