ja studujem umelecke kovactvo a kovaci mame problem ze na trhu su polske politovari(liatiny) ktore su lacne a kedze zijeme v svete kde ludia si radsej kupia to lacnejsie tak to samostatne kovacstvo uz samo o sebe vymiera....... malokoto je kro zaplati skutocnu kovacinu...... bohuzial....prave preto idem vystudovat este odlievanie kvov a spojit to a cisto len na to umenie sa sustredit lebo to sa este tak ako da tie plastyky stoja za to.....
Hodnota umeleckeho diela je subjektivna zaležitosť. Každý umelec vklada do diela niečo zo seba a čím je toto originalnejšie a nekopiruje to ine diela, vtedy hodnota umeleckého diela má veľkú cenu. Žial mnohokrát až po umelcovej smrti.
presne, každé umelecké dielo je jedinečné, ako jeho tvorca...záleží, či to berieš ako koncept, alebo ready made, kde je za umenie považované naozaj všetko, alebo ako dobrý vkus, krása, zladenie fariel,.....ťažko povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@ciernocervena mám urobiť prezentáciu na tému: Ekonomická hodnota umenie... vieš mi poradiť, čo by som tam mala dať?
komerčné umenie, konzum