Umelý?? No neviem nepovedal by som že to spôsobuje hanblivosť Keď idú po ulici nejaký je-áci a pokrikujú po každom druhom že je bu-erant tak to neberiem tak že ním naozaj je...
Neviem, preco by kupanie sa nahy v jazere bola uchylnost, okrem toho, ak by si sa niekomu pacil (??), aj tak by si sa to nedozvedel a ak hej, co je na tom zas zle?
Podla mna by sme mali vychovavat deti prirodnejsie
toto je akože dosť pritiahnuté za vlasy kde si to nabrala? môžu existovať isté anomálie ale predsa a len 4 percentá populácie? prosím ťa, akože sa lepšie informuj
no tak to je dosť diskutabilné ale ja toho názoru niesom buď je niekto hetero bi alebo homo tie percentá sú ukradnuté každý je to na čo sa cíti a srať na všetkých tých vedcov a psychiatrov
Sexualna orientacia sa urcuje uz v predporodnom stadiu. Homosexualita "vznika" ked ma matka dietata (nenarodeneho) zmenene hladiny hormonov. Napr. stresom alebo velkym vypatim. Takze buduce mamicky, vyhybajte sa stresu ked budete cakat dieta, mensia sanca ze budete mat homosexualne decko
Tommyhot samozrejme, ludia co su cely zivot presvedceni o tom ze su heterosexuali mozu v sebe mat nieco o com ani nevedia (Vid Docolomansky, aku haluz si z toho robil a aka haluz bola ked zrazu zistil ze je jeden z nich ). Clovek je tvor prirodzene zvedavy a otvoreny novym moznostiam aj ked sa moze presviedcat o opaku.
my sme boli pri mori 6 chlapci a sme sa prezliekali pred sebou a tam bola taka veľký sprchový kút tak sme tam išli dvaja sa osprchovať aj do mora sme išli nahy veď nikto tam ani plavky nemal ani trenky
a ešte ja chodim na futbalovy a tam su také sprchy jak jedna veľka miestnosť a tam na stene su zavesene ty to zapneš a zvrchu na teba strieka a my sa tam sprchujeme nahý aj väčinou trener je tam nahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Podla mna by sme mali vychovavat deti prirodnejsie
» www.naturist.sk/uvod.html...
Nie je to dovod populacneho utlmu.
Majlos a sak to neni negativum , nie?
A nemyslim si, ze spolocnost moze vytvarat homosexualov, v podstate suhlasim s Bencim..
a aj keby sa mi narodil syn, ktory je homosexual, tak co? Nevidim na tom nic zle...