nooo ja som tam byvala 4 roky a myslim si, ze je to ovela lepsie na to, ze to stale bolo popisane nezmyslami. Je to urcite plus pre to okolie ale myslim si, ze to dlho nevydrzi. Clovek by povedal, ze sprejeri by mohli mat uctu aspon ku dalsim sprejerom ale je to beznadejne.
@flussica xD ano fluss ty vzdy najdes nieco coho sa dokazes chytit! Ano znie to akoby som byvala v podchode ale skutocnost je taka ze Internat je NAD podchodom
Je to lepšie, niektoré veci sú fakt úžasné (ten Lepakov vlak!), plánujem sa tam ísť čoskoro pozrieť a dúfam, že to takto chvíľu vydrží. A teší ma, že im dali šancu to takto prerobiť.
Vy ste jakí sprostí.. Normálne to tam je už asi tri týždne a nikto to nepomaloval.. Za to, že vy vidíte všetkých iba čierne neznamená, že je každý taký. Pacoši a ani tam nechodíte poriadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ruky odsekol a oci vypichol by som sprejerom
Ale tak Slováci sú Slováci. Po majstrovstvách bude táto krása preč kôli dogabaným "umelcom", čo ani čiaru nevedia nakresliť rovno.
podľa mňa hneď ... lebo veď inteligencia a kultúra slovenského národa... :/