Stalo sa vám už niekedy že ste na intraku rozpili umývadlo? Mne práve hej ale nechcm to povedať vychoske lebo mi dá fúkať lebo boli imatrikulacky. Ako mám v tomto pripade postupovať ?
@etelnair lebo ju (a každého tu) zaujíma tvoj názor na ňu. nie, nezaujíma.
ale keď už, tak musím skonštatovať, že zaujímavo vyjadruješ svoje názory - myslím tým primitívne (pretože na vyjadrenie svojich názorov sa bez nadávok nezaobídeš) a detinsky (pretože sa snažíš byť vtipný, a niekedy (vlastne celkom často) to zostáva len pri tej snahe).
@holandskasalama a odkial beries presvedcenie ze mna zaujima teraz tvoj nazor?
ja musim zas skonstatovat ze si pica a aby si neuvazovala o tom ci to je pokus o vtip alebo nie skonstatujem to v uplne najcistejsej forme
si pica
to je vo vasej izbe ci na chodbe? ak na chodbe tak vobec by som neriesila vobec a ak v izbe tak by som vytriezvela a povedala ze sa to stalo nahodou, ze bolo nejake labilne uz proste a si sa oprela trocha a spadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
-som rád že je to vonku
b.) Vysvetli všetkým, že to je najnovší trend.
c.) Nenápadne pozliepaj - bude vyzerať len ako prasknuté (a to už sa potom budú ešte lepšie aplikovať aj možnosti a a b)
2) skontroluj si ci si este stale pica, ak ano prejdi na bod 1
Mozes sa zahrat na americky pravny system a pouzit tuto skutocnost ako precedens, mozno ti to u "vychosky" prejde.
ale keď už, tak musím skonštatovať, že zaujímavo vyjadruješ svoje názory - myslím tým primitívne (pretože na vyjadrenie svojich názorov sa bez nadávok nezaobídeš) a detinsky (pretože sa snažíš byť vtipný, a niekedy (vlastne celkom často) to zostáva len pri tej snahe).
ja musim zas skonstatovat ze si pica a aby si neuvazovala o tom ci to je pokus o vtip alebo nie skonstatujem to v uplne najcistejsej forme
si pica