čauko.. keď niekto pozná hru Until dawn tak mi skúste povedať. Pri záverečnej scéne keď sú všetci v chate a u Sam sú tie možnosti že sa chovať alebo zachrániť Mike-a, POKRAČUJEM V KOMENTE
a už všetci utiekli von a Mike tiež a Sam sa tam schováva za stenou a je tam dont move ona má potom utekať zapnúť tú žiarovku,tak čo by sa stalo keby sa ona pohne? Wendigo ju zabije ale kto zapne svetlo keď sú všetci vonku? ak ma niekto pochopil tak napíšte alebo pošlite nejaké video,pretože ma to zaujíma, vďaka
Myslím, že nemôžu byť všetci vonku. O,o Už si nepamätám, kto praskol tú žiarovku, ale viem, že som rozhodla, aby sa pohla, ona tam utekala, zapla svetlo a dom vybuchol. Ona ale prežila.
Pusti si video na čas 41:25. V tomto čase sú už všetci vonku,žiarovka prasknutá a keď sa Sam nepohne tak ide zapnúť svetlo a chata buchne. Ale mňa zaujíma čo sa stane keď sa Sam v tomto čase pohne a zomrie. KTO zapne svetlo a čo sa bude diať. na to som sa pýtala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov