Co si myslite o nej?
Nezda sa vam strasne blbe, ze ti studenti chodia do budovy skolky+zakladky+gympla+strednej?
A uroven?
Bola som na DOD a ked povedali, ze s tym studijnym programom mozte mat BLOG, mala som dost. A ze studijny pobyt si musite vybavit sa
@sapphirizing neviem ci si dalsia alebo ta ista dievcina s ktorou som si dnes o tej skole pisal... kazdopadne. preco kosice? nic proti vychodu, mam tam vela kamaratov. ale tak ak skratkou ff myslis filozoficku fakultu, tak v BA resp. na zapade krajiny mas niekolko kvalitnejsich filozofickych fakult.
co chces konkretne studovat?
Košičania sú hrdí na UPJŠ, lebo máme medicínu a širokú škálu prírodovedných a spoločenskovedných predmetov, ktoré za niečo stoja. Zas máme aj masmediálku a verejnú správu
A to s tou budovou som nepochopila, veď FF nie je v tej zrekonštruovanej žltej budove?
časť filozofickej fakulty sa už presťahovala do nových priestorov...ja som tam chodila ešte pred sťahovaním a dodnes ďakujem bohu že som stade ušla ešte v prvom ročníku
prešla som na prírodovedeckú UPJŠ a tento rok končím bakalára...ale žeby iná fakulta bola nejaká výhra, to nie, celá tá škola za veľa nestojí...a kto sa presťahoval a kto nie neviem presne, ale kamarátka čo študuje masmediálku tak tá už chodí do tej novej budovy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
co chces konkretne studovat?
A to s tou budovou som nepochopila, veď FF nie je v tej zrekonštruovanej žltej budove?