@gebrica Skvele Ako sa ti tam pozdava? Profaci, pristup, a pod.- da sa? Je podla teba lepsia jednoodborova geo alebo medziodborove? Popripade ak poznas niekoho, kto ma stud. program geo- slovensky jazyk a lit., ci sa mu to oplati
@cassie_15 no, nemožem sa sťažovať profáci fajn, ale pomaly si začni zvykať na oslovenie ´doktor´, ´doktorka´ a prístup?.. no v rukavičkách nie, neboj sa ale v pohode, zatiaľ sa to dá.. len treba byť samostatný a veľa vecí si pozháňať
z medziodboru sj-geo nepoznám nikoho..
a či je lepšia jednoodborvá geo alebo medziodbor?.. tak na medziodbore preberáš len polovicu z predmetov, čo na jednoodborovej.. to je jedna vec..a druhá vec je tá, že medziodbor, to sú vlastne budúci učitelia... ako, aj z jednoodborovej geo možeš učiť, ale to ma neťahá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
z medziodboru sj-geo nepoznám nikoho..
a či je lepšia jednoodborvá geo alebo medziodbor?.. tak na medziodbore preberáš len polovicu z predmetov, čo na jednoodborovej.. to je jedna vec..a druhá vec je tá, že medziodbor, to sú vlastne budúci učitelia... ako, aj z jednoodborovej geo možeš učiť, ale to ma neťahá