Ahojte! Páči sa mi jeden chalan spoznali sme sa v škole keď nás bolo málo v triede (lebo polovica šla do blavy povzbudzovať družstvo) tak sme sa zamiešali do tried. A on tam bol. Sedel predo mnou. Potom sme ani moc nekecali len tak písali v sobotu som za
vidím to tak, že keď sa budem chcieť vážne poradiť na birdzi a vyhnúť sa debilným komentárom, napíšem to podobným štýlom a normálne odpovede sa len tak pohrnú!
@munkaw este ho nechytaj ... ani mu nedavaj pusu ... noo chytit ho mozes ale pusu este nie ... na oral je 1. rande skoro ... ale nie, robim si srandu
aj tak este asi pusu nechaj tak ... akoze pusa na prvom rande ? ... tento svet je divny ... ale ludia sa sami pripravuju o tie najkrajsie pocity, lebo do vsetkeho sa zenu .... ako to chces ? .. prve rande pusa ? druhe sex ? .... nechaj to tak nech to chvilu trva, ved to je na tom to naj ... potom aj to bozkavanie ma celkom iny naboj ..... zatial sa len rozpravajte, chodte do kina, na zmrzku .... take normalne veci ..... si myslim no
@leilla aj ja som si povedala, ze chcem mat znova 14!
@munkaw neponahlaj nikam uzi si prve stretnutie bez stresovania, smejte sa, spoznavajte sa, uvidis ci vam spolu bude fajn aj osamote. na pusinky a drzanie ruk bude tooolko prilezitosti neskor, neboj sa
wú, je to zlatučké aj ja mám 14, ale, hm, myslím že problémy v tomto smere sú u mňa už na vyššej úrovni, či je to dobré či nie neviem, ale tak, držím ti palce, nech ti to vyjde. V každom prípade to závisí od okolností, ak nie je príliš hanblivý, ak áno, skús ho trochu postrčiť, takže ho chyť sama za ruku alebo mu povedz, ako ti je s ním dobre, proste mu daj najavo, že aj on sa páči tebe. Ešte raz veľa šťastia!
pridavam sa ku kolektivnemu povzdychu, to je mile a ozaj sa mi paci, ze je to take nevinne , rozpacite a .. myslim, ze ho pokojne chyt za ruku, bude ti buchat srdce, ale verim, ze ti ruku stisne a ked pride na stretnutie, asi mu nie si lahostajna cize by si sa toho nemala nejako bat bud sama sebou, ta zmrzka ci kino, co tu niekto spomenul je fajn hlavne sa tesit a nepoplasit sa, nech sa to nespacka drzim palce .. rozkosne
normalne ho chyt za ruku , bude to mile ale inak fakt je super ze riesis len take to veci ale jednu vec by si mala vediet - nehrn sa podla mna nanho tak. on je chalan : tak ho nechaj aby ta ON pozval von , aby ta ON chytil za ruku , a aby ti ON dal prvu pusu a pod. lebo tymto stylom akym to robis ty uz za kratko nebudes pre neho zaujimaava - chalani potrebuju baby dobijat a nie byt dobijany . takze tak
Len žiadny strach! Zachovaj pokoj! Začni nejakou nenáročnou témou, napr. aké je dnes počasie. Potom sa nenápadne plíž k téme láska. Ale predtým mu daj jasne nepriamo najavo, že ho chceš. Chyť ho za ruku a ďalej sa nechaj viesť svojím srdcom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
lebo takto... takto ja len zavolám, a nič :´(
proste ho chyť , ak sa mu to bude páčiť bude držať aj on teba
aj tak este asi pusu nechaj tak ... akoze pusa na prvom rande ? ... tento svet je divny ... ale ludia sa sami pripravuju o tie najkrajsie pocity, lebo do vsetkeho sa zenu .... ako to chces ? .. prve rande pusa ? druhe sex ? .... nechaj to tak nech to chvilu trva, ved to je na tom to naj ... potom aj to bozkavanie ma celkom iny naboj ..... zatial sa len rozpravajte, chodte do kina, na zmrzku .... take normalne veci ..... si myslim no
a teraz vazne - skus ho chytit za ruku, nic nepokazis
joj nie veď, to je strašidelná predstava
keď ho zbalíš, budeš sa raz oňho starať .......filipo
@munkaw neponahlaj nikam uzi si prve stretnutie bez stresovania, smejte sa, spoznavajte sa, uvidis ci vam spolu bude fajn aj osamote. na pusinky a drzanie ruk bude tooolko prilezitosti neskor, neboj sa
ako tu uz viaceri pisali, velmi ti drzim palce
a vazne : ruku podla mna neodtiahne, ak sa mu pacis, tak je to v klidku ^.^